Sunday, July 19, 2009

Pen-sakit Hati Saya Sepanjang Minggu Lepas

gambarajah ini... memang mewakili sesungguhnya hati nurani makcik potpet sorang tu!tsk.sbr banyak banyak la... (ceh ikutkan hati nak je i sepak lutut dia enam kali pasal jahat sangat!)hoh! mummy selalu pesan 'jangan derhaka/kurang hajar dengan org tua...' adohhhlahh mummy, ingat oh pesan tuh.habis kalau org tua itu sendiri annoying-kan kita machamana?

i taulah u pembersih, menjaga kechantikan diri, sentiasa pakai baju mahal mahal se-meter patploh ratus ringgit (machamlah i heran) tapi please la janganlah mulut puaka sangat sampai suka suka hati nak tunjuk kekuasaan. machamlah i neh pengotor tahap tikus tidur dalam longkang.tsk.terasa betul hati ni.

kan i dah hilang respect dah kat u.kan i dah rasa u pun sama jahanam dengan semua semua yg lain itu.kan i dah benchi sama u.kan i dah jadi menyampah dengan u.kan i dah meluat luat tgk muka u.kan u pun dah masuk kategori 'annoying-old-witch'.tsk.

takmoh cakap banyak banyak.nanti jadi emo.bluwekkkk!

8 comments :

ynadona said...

i guess pompuan tuwer itu mesti cik puan guru besar sekolah kan?tsk.

.BUNGA. said...

salah...salahhhh! ;p

ARYN said...

mara sape ne? hehe

.BUNGA. said...

hukhuk...

marah tutttttttttttt! o0oopsyyy! ;p

myself said...

makcik kantin?
or
cikgu wanita senior di sekolah

main teka teki emo namanya..hehe

.BUNGA. said...

hahahhhh! o0ooppppsss! tuttttttttttt! nanti kena banned oh! :p

EcahTheCupCake said...

hee.sis bunga.sila bersabar oke?
biar itu makcik mulut puaka eh.

.BUNGA. said...

owh i dah sabar neh miss cuppycake ;p
tapi cam kadang2 sabar tuh jadi kureng sikit...

hukhukhuk ;p