Friday, July 3, 2009

Rindu MJ Terubat Bila Tengok Lan PetPet (Amende Kau!!)






berapa lama masa i ambik untuk post ini entri.entri yg supposedly i post masa dunia sedang hot dengan kepergian lagendary icon dunia-MJ.tsk.puas ah pujuk hati cakap "ala..apa yg big deal sgt.he's dead anyway." dem you clarence.tak senang oke nak lupakan MJ macham tu je.ibarat kau putus chinta dan tak boleh lupekan ex-gf/bf kau.mungkin akan ambil masa.MJ bawak pengaruh besar dalam hidup i.bukanlah dia pengaruh i untuk wat plestik surgery atau jadi mat rempit ke ape tapi melalui lagu lagu dialah i belajar english oke.sumpah terharu oh.lagu pertama yang i still ingat and di-rembat lantas di- jadikan sebagai bahan pembelajaran adalah lagu 'BEN'.tsk.sayu betul.rasa macham semalam i tengok Billy Gilman nyanyi itu masa 30th anniversary MJ (google kat youtube jumpe pulak itu vid!~) sedih oh.dari mamat itu hitam sampai putih sampai cam apetah tuh i memang setia oh.

kalau dia masuk AF mesti takkan ada komen komen sial cam "u tak move!!!" "penghayatan kureng la dik nonnnn!gali lagik lagik!dalam lagik!" "you tak faham makna lagu pasal tu u tak bagi sepenuh jiwa..."oh boring. MJ lain okeh.penuh ekspresi.lagu apapun,MJ sure nyanyi cambest and cool giler siap bling bling kat baju.tsk.harus ah bagi lagu enjit enjit semut pun confirm MJ boleh kasi malatop.i rindu u MJ.i always does.

bodoh ah adik i cakap "kau rindu MJ kau tengok Lan PetPet la..."dem kau embun.dem kau!

MJ-may your soul rest in PEACE.amin.

5 comments :

eis kamil said...

lan pet pet? hahaha pasni mesti org dok suruh dia menari moon walk. hehe.

.embun. said...

;(

.BUNGA. said...

eis-hahaha.dulu kan masa dia masuk sinaran passport kegemilangan kat tv3 die suke jadi MJ.huhuhu

embun-kau sedey nape?aku cakap kau bodo ke atau sedey pasal MJ???hoho

giGelanGkes rIanG said...

ni3 pehal cdeyh bebeno ni3..
birla die bsemadi ngan aman..

.BUNGA. said...

waaaaa anak sapa ni sila amek balikkkk!