Monday, July 13, 2009

TrendSetter??

boleh i tanya?siapakah u nak cakap yg u ni trendsetter?geli oh! baru pakai ranggi sikit dah sebok sebok mahu kata "hohoyyyy...akulah trendsetter!kau poser oh.ada hati nak ikut trend aku yg ranggi agogo neh!" well-stop it.coz i geli. trendsetter tu apa makna dia?tahu tak?kalau tak tahu i bleh bgtau.i kan chekgu.penyebaran maklumat ni mmg keje keje hakiki i.meh meh chekgu ajar meh. trendsetter- A person among the few who start a fashion or technology. WHO START A FASHION. kau start kan kah pesen tuh?macham takkk jek.i tengok macham u pon poser gakkk jek?cedok sana cedok sini. owh. kelakar oh. tsk.itulah.mak suruh menuntut ilmu tinggi tinggi biar pandai macham sang kancil u taknak. u buat keje lain. gov bagi loan biar u belajar dengan senang hati dan aman damai u taknak, u joli katak pisang dengan itu duit. kan dah tak berapa nak geliga itu otak.tsk.kasihan. jadi, kesimpulannya,kita semua pon poser jugak.oh terasanya hati membaca ini entri!

8 comments :

ynadona said...

kakak bunga! sangat setuju well i ter-pernah baca owh ada lah si pompuan ni pernah cakap yg dia adalah sa-o-rang trendsetter bukan trend-followes shit nak muntah apesal weh leh lak perasaan. okeh okeh i ber-tenang kejap.

giGelanGkes rIanG said...

mknenye cik bunge pn poser gak lak kn..
glak kn die..
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..
puas gler glak..

farah-shoppie said...

i setuju dgn statement berani mati u..sgt!!! oleh itu,bagi diskaun beg guess tuh eh..hahaha

myself said...

trendsetter tu kiranya mcm ikon fesyen ke...

.BUNGA. said...

yna-tertanya2...adakah kita mem-baca blog yg sama?dushhh dushhhh... mari ber-potpet belakang tabir... (hyt5437#22#@@**^%TGGFD)

sapik-yup.semua pun poser. anda?lainlah kalau u tampil dgn ciri2 pesen tersendiri.macham, pakai legging sambil digayakan dengan selipar jamban ke apa ke.. ha?jawab segera.

farah-hehehe.sempat lagi tuhhhh! :p

myself-emm.lebey kurang la. trendsetter tuh besar makna dia. because kita pon tiru fesyen org then kita improvise ikut citarasa kita. originality dah xder disitu.dah takleh nak dikira sbg trendsetter oh! :)

.BUNGA. said...

yna-komen anda telah di-nyah aktifkan! ;)

myself said...

saya budak cap ayam je, tak pandai bergaya...parental guide need

.BUNGA. said...

takpe.janji tak perasan and tak men-susahkan org ;p