Tuesday, July 7, 2009

Tsk.Anda Nih Failed Laaaa...!

sebelum anda meneruskan pembacaan entri kali ini, sila angkat kedua dua belah kaki anda dan intai sikit bahagian heels tuh. apakah rupa bentuknya? jangan jawab dulu. sila baca ini kisah.

petang tadi disuatu tempat yg dirahsiakan (kerana si empunya diri yg bakal di-gosip bekerja disitu) i melihat seorang wanita yang langsing, tinggi lampai, kulit gebu bersih tsk macham telur dikopek. pakai shawls jalur jalur warna oren oren cokelat digayakan bersama tunics warna krim.jalan ke hulu ke hilir macham bagus sambil mulut bising bising marahkan intern yang ter-kial kial buat kerja. sekejap sekejap dengar dia speaking london sambil kitai kitai tangan yg dihiasi jam Guess terkini yg ala ala charm bracelet tuh. i tengok saja ini minah sambil berkata 'oh bencinya aku kat kau. dahlah chantik, pakai pulak jam guess kegemaran-ku.anak dato kah?'

sambil i pusing pusing kepala tengok sekitar,hampir nak boring, itu minah jalan dekat i and duduk kat kerusi berhampiran. tsk. perfume Bvlgari kau! Rose Essentielle. i sgt kenal ini bau pasal dulu masa tunang ini perfume jadi hantaran i. (nak jugak!!) maybe minah ni dah habis waktu kerja kot pasal jam dah pukul 5. dia pun seluk beg and keluarkan enset apatah besar macham Black Berry tapi bukan tapi hampir nak sama yg i assumed tentu mahal oh! handbag dia COACH yg hampton tuh walaupun i macham ragu ragu ori atau tak. jahitan kat handle beg tuh macham jahit mesin mak i punya jek.tsk.then dia msg2 dgn sapatah. touch screen oh!

i tgk itu minah atas bawah atas bawah dgn rasa sedikit menyampah and jeles. benci je tgk. then, mata i terus terpandang ke kaki minah tuh.nak tgk dia pakai kasut apa.than i ternampak situasi ini....bluwekkkkkkkkkk! muntah mayat katak perut pechah!hoihhhh!!!! nak muntah disitu jugak oh! i rasa perot i dah gatal2 nak gelak kuat kuat! longkang punya minah. dress up mengalahkan artis, pakai branded2 tapi kaki macham kaki lima petaling street!jijik oh jijik oh! then i pandang balik muka minah itu yg bersih mulus gaban segala. i pandang je sambil senyum senyum sumbing. lantas tanpa segan silu, mulut puaka i pun bertanya;

'kak, kat department farmasi takde bagi ubat cracked heel eh??'

and the minah was like...
hahahaha-apa guna oh muka first class tapi...tsk.... :) *ambil perhatian semua*

ini pula heels peng-gosip. syukur alhamdulillah. walaupun muka i ada tak ada je, heels tetap menawan kalbu.hah!

dan sekarang-sila jawab soalan i yg first first tadi apakah rupa bentuk heels anda??? :D

14 comments :

giGelanGkes rIanG said...

cek bunge..
cukup pandai mgutuk die..
hahaha../
ak rse madam/miss td msti rse mlu gaban..
hahaha..
gerek lg..
padan mke..

.BUNGA. said...

huuuu... bukan kutuk.... (errr...)
geram sesangat....
hakhakhak...
hambik sebijik!

wawan said...

hahahaha..klu la disertakan skali dgn muka bliau kat bwh gamaq cracked heel tu alangkah indahnya....hehehe

myself said...

apakah rupa bentuk heels anda???
ohhh bebas rekahan even saya guy...hoho

suezensuzanna said...

hehehe....klakar tul...hurm...(sambil check heel)

.BUNGA. said...

wawan~hahaha GILE! mau i kena saman malu dengan itu minahhhh! by the way gmbr heels di atas itu dapat dari google image.heee~ situasi sama oh sama jijik! ;p

myself~bravo bravo! bertambah kacak oh kamu! :)

suezen~dah check heels? apa cerita???hakhakhak :)

nadxoxo said...

alhamdulillah masih cantik lagi mcm heels puan bunga :P

.BUNGA. said...

cayalah nad! ;) barulah sajak, muka chantek heels pon chantek oh jatoh cinta! ;D

eis kamil said...

heelsku masih di tahap gebu bunga-bungaan. syukuuur alhamdulillah (nada iklan hai-o) :p

.BUNGA. said...

alhamdulillah! huhuhuhu... terima kasih tummy trimmmmmm!

(OO)

AdawiyahAkbar said...

oh!
suda mengechek tp malu utk bgthu. :p
wah! kaki sis bunga sgt mantop.
apaka rahsienye? (:

.BUNGA. said...

eleh eleh malu pulokssss!!! takpe akak kompem heels u gebus cam cotton candy...

;)

petua?oh takde... cuma jgn pijak simen lama lama sgt... dan rajin menyental... renung renungkan dan selamat beramallllll....! :)

Cahaya Hazrini said...

hahahaha.. giler ah kak bunga berani tanya dia cam tu. hahahahaha. geli mat..

tu la kan, bila cantik tak semestinya cantik smua. baik sederhana je semuanya.

cheyyy aku..

jini ni muka cam kulit boya la tp ALHAMDULILLAH heels still cam kak bunga punya. haha. nak jugak..

.BUNGA. said...

haha.Tuhan dah bals dah.org mulut jahat then Tuhan bg sakit gigi.huhuhuhu. ;p