Monday, August 10, 2009

Buat Cik NadiaByu (O_+)!

kadang2 Allah nak bg kita sahabat through macam2 cara. and one of it is by gaduh gaduh through personal blog! (O_+)! kalau tak kerana post wedding blog that day mesti sampai ke-hari ni she and i takkan kenal satu sama lain :) i mintak maaf untuk semua penggunaan kata kurang sopan. misunderstanding. i mewakili geng bas sekolah yg lain mintak maaf kat u,occayh. i taknak kita saling benci membenci and dendam dendam segala. *aman=peace* (O_+)! semoga ber-kekalan ke jinjang pelamin ya. :)

p/s : mari semua kita ber-pelukan!

9 comments :

.Ecah.The.Cup.Cake. said...

sokong kak bunga!
sokong 100%!
:P

.BUNGA. said...

mari pelukkkkkkkkkkk!

tengkujuh said...

nak joint pelukkkk....
mmm... suke3x.. (versi upin & ipin)

lo memang mantep & sgt pompuan malaya ke-88 Puan Bunga.
Tabik Springggg once again...(alamak, ckp omputeh lagi. nanti guru besar sekolah tu baca comment i ni mesti i kene tegur atas kesalahan tatabahasa.) muahahahaha...

.BUNGA. said...

tsk.

marilah kita ber-salaman danber-pelukan lantas menyanyikan sayang menyayang... ;(

Nadia Bayu said...

hoyeayyy.
i watak utama dalam cite ni.
tu yang paling best!!
uhuhuhu. ;p

mari peluk ramai2.
ape pun puan bunga, thanx bebanyak eh dear.

gile sengal+ngoks+lawak i nih.
aishh.

tapi sangat sweet la i rase kesah kite ni.

uhuhuhu ;)

.BUNGA. said...

welcome to my yard darl! :)

Wan Anis Sorfina said...

sweet laa.. so hard mtk maaf kan.. but at the end, everybody learn their lessons!!!! pelukkkkkk... my little daughter will say 'lokkkkkkk'....

Princess Fantaghiro said...

yey!!! mari kiter sesame berpelukan..(tetibe menyebok)..u gurls r so lovely.kan besh mcm neh!!hehe

nadxoxo said...

sama birthday dan sama nama! haha