Sunday, August 2, 2009

Dunia Ini Kejam.Tapi Ia Jadi Best Bila Ada Kamu.

i rarely blog about my besties. (ye la bee. i rarely blog about u,too!tsk.) i tak ada ramai kawan. haih. nampak sgt kau ni org menyampah sampai kawan pon boleh kira pakai jari orang kudung.ngeee~ kawan kawan i sangat SEDIKIT.tsk.apa maknanya tu oh?maknanya : i bukan ada kawan. tapi i ada sahabat.bangga. (O_+)! when life gives u lemon (hambik lemon tu pastu picit kat mata org jahat yg selalu buat hal dengan u!!) eh..tak tak... when life gives u lemon, try to find someone who can make u a lemonade. ntah.tak hingat yg the real one. ini suka suki buat sendiri.hohoy! i have two whom always share my ups and downs. my besties. my left and right hand. my thought keeper. my autobots. the TWO that always never been tired of my endless mood swing. my naddy and andak. so bila jiwa kacau,and masing masing tak sibuk,dengan mereka berdua inilah i hang out bersama. gelakkan org,kutuk meng-kutuk, gossips, reminiscing our past memories. tsk. life would never be the same without them. so tadi spent the whole night dengan mereka (despite that i'm supposed to be quarantined) wtf!~ makan seafood kat kedai brader yg tsk.brader lu patut amik kelas ejaan la,bro.lu punya menu tunggang langgang oh ejaan!dahlah masin,tak sedap!wekkk!mahal oh!tsk.


SETEM.gila nak mampos punye kelakar.funny giler. (walaupun kitorg benci giler kat mamat annoyance yg gelak macham hanjing laut dengan gf die.blahlah lu mamat!macham lu hensem!dahlah duduk depan kami!)

then dating dating kat BP square.camwhore kat situ.mesti oh!


tsk.pastu baru sedar dah pukul 12am. cinderella kena balik rumah pasal daddy dah bising bising soh balik.then macham takut drive malam then nanti bee marah.oh! it was a great night la u guys!hug hug hug! oh penat and senak perut asyik gelak and buat huru hara kat jalanraya.oh! lupa sekejap i ini wife someone! (O_+)!
and lagi best ber-jaya gak mendapatkan Rayban Aviator Chromax Silver neh! oh oh oh! tsk. bergaya!

tengok! tengok!

p/s : sekarang penat.oh dan u guys, i SAYANG kamu semua ya! (O_O)!

3 comments :

:: Miss Naddy :: said...

oit siyes..aku tak pasan entri ni dowh..sob..sob..sob..knp kat blog aku tak update ek new entry...heee sgt terharu..heee yerrr setem mmg best tapi mamat hanjing laut depan aku tu myebabkan mood kite terbahagi dua..enjoy ngan cerita dan smeeprti mahu bagi die makan kaki aku jek..heee sgt best~!!

cyg~!! i mau kuar bersama lagi~!!! tak kisah la balik kul bape..heheheheeh

.BUNGA. said...

pasni tak payah balik ahhhh! over nite bebeh over nitee! huhuhu

:: Miss Naddy :: said...

jom..jom..jom..
ko jela..da kawen..
kami masih bujang takde hal..
hahhhha