Monday, August 31, 2009

I'm NOT Ready (~~,)!

http://emo.huhiho.com

tsk. malu-lah kalau students i tau my true color. malu. pfttt! tapi beginilah i setiap kali nak habis cuti sekolah. hubby yg akan sebok sebok tny baju dah gosok ke belum, kerja dah siap ke belum, paper dah siap marking ke belum. tsk!~

T a K n A k P e R g i S e k O l A H ! ! !

9 comments :

~H @ N i ~ said...

hoho..
i pon mls nk g keje sok..
lalala

.BUNGA. said...

uwaaaarrrrrrrgghhhhhhhhhh! BOSAN!

nurulbasyeerah said...

haha..
slalu student yg malas pegi skool..
ni terbalik lak..

.BUNGA. said...

tulahhhh... malu betul!hikhhikk!~

HudaBanny said...

bukan ko aje yg malas....hahaha...sbb mak aku, adik aku & kakak ipar aku pun tergolong sama..ahahahah

cik wiwi said...

BETUL...FARAH NAK BANGUN PAGI G SEKOLAH PON MALAS...BUNGA...SEKOLAH KAT JOHO BEST TAK? AREA LEDANG, SAGIL?

.BUNGA. said...

hudabanny : kenapakah begini ehhh?uhuhu mengalahkan bebudak nakal kelas belakang!kihkihkih!

cik wiwi : oh i area batu pahat... sekolah johor besssssstttttla jugakkkk... ;p

qima amilqa said...

nak kena rotan cekgu neh..;p

.BUNGA. said...

aiiyaaaakkk!~jgn rotan! ;p