Wednesday, August 26, 2009

The Lucky-est One Will Adopt Him! (O_+)!

See this fucking fluffy mr.teddy? well, im in the mood of giving things to stranger... ;p and this effing bear is one of it! the rules are fucking simple :

(1) Drop your comment(s) in this entry (as many as you wish),

(2) In your comment(s) you have to write what is YOUR FAVOURITE ENTRY/POST IN MY BLOG and WHY.

(3) fucking simple right? (O_+)!

the closing date is FRIDAY MORNING at 10.00 am. Then i'll randomly choose(from the comments)--guna old fashion punye cara la... tulis number kat kertas then goncang2 then pilih. hahahaha. and the luckiest one will walk away with this fucking fluffy bear. hahaha. they do rhymes! ;p

phewwwww.... tak sabarrrrrr... (O_+)!

44 comments :

~H @ N i ~ said...

Bunga nk that teddy..hik3..

i like thiss n3;The Lucky-est one will Adopt Him... coz sape mng die dpt adiah..suke2..lagi suke ble dpt adiah nie..hik3

xcited telebey dh nie..gigih nk write comment even mate dh kuyu disaat ini..

.BUNGA. said...

hanii... kalau le xder org lain yg ter-hingin nak wat contest ni mmg u laaaaa yg akan dapat teddy nih... hihhihi... ;p

:: Miss Naddy :: said...

aku nak..aku nak..aku nak...

:: Miss Naddy :: said...

aku suke smua entri ko syg..sebab smua entri ko meyentuh hati batu aku ni...heeee

i lap u...(agak2 ble dpt tak teddy tu??) ngeeeee

:: Miss Naddy :: said...

hi yat..bertemu lagi...heehhe

ku merinduimu...

ok ni comment ke3 aku k..kira2~!!! huahuhahuahua

:: Miss Naddy :: said...

buek.. ni ke4~!!!

:: Miss Naddy :: said...

buek.. ni ke4~!!!

.BUNGA. said...

hahhhh... smgt seperti inilah yg sy mahukannnnnn syabassssss!

:: Miss Naddy :: said...

jadi..aku ble dpt tak???

~H @ N i ~ said...

Bunga,

ini comment yg ke2,
serius mahukan itu teddy..hahaha
all ur n3 menarik tertarik n de boom
lagi suke n3 u yg bersahaja and cool.. se cool ABC..hak..hak.

;)

~H @ N i ~ said...

Comment ke3:

n3 kamu ceria belaka coz all ur pic yg d tepek d bolg nmpk menarik.. leh buat i jatuh hati melihat nye..hik3..1st ms jumpe u dlm FS than xsangka jumpe ur blog lak..so till now suke cuci2 mate tgk ur pic, nice edit loor.. ;)

gile mengkomen nie.. sbb i dh jatuh ati kat mr teddy.. hehe

.BUNGA. said...

hahahaha nampaknye naddy dan hani bersaing rapatttt! so i patot tukar nama entri ni kepada "naddy dan hani:sapa yg bakal dapat teddy akan ditentukan esok!" heee~ :)

:: Miss Naddy :: said...

ah akunk..ok bunga ni aku punye commnet yg ke bape ni ek...ke 12...

:: Miss Naddy :: said...

aku syg ko...(ayat ni mybe ble wat ko cair..)
ni ke13

:: Miss Naddy :: said...

ingatkah lagi saat2 kita bersama...
ni ke14

:: Miss Naddy :: said...

kite kan gojes...
ni ke15

:: Miss Naddy :: said...

weh ko ngn aku kan kawan2..bagi aku jela
ni ke16

:: Miss Naddy :: said...

ko mmg kreatif..
blog aku pun ko indahkan..
ailebiu..
ni ke100

:: Miss Naddy :: said...

entri2 ko sgt hebat lagi tang ko cite pasal aku..hahaah
ni ke17833547 kira2...

:: Miss Naddy :: said...

oh hani...

sila beri laluan kp cik teddy yer..
hehehe die sperti mahu kepada ku...

heehehheh

ok bunga...

sesungguhnya kau la pujaan ati ku..(oi cukup tak utk wat ko terharu ni..ngeeee heheehehe)

Stevie said...

Teach, I like the entry where you blabber about your flawed hair colouring attempt.

~H @ N i ~ said...

haha.. berentap lakz kami.. jgn sentap udah le..

cikgu bunga: sape nk teddy?
hani: terus angkat tangan dan berlari kehadapan sambil berkata saya mahu..saya mahu..sy angkat tangan dulu cikgu.. hehehe..

agak2 cikgu bunga bg x??hehehe ;)

~H @ N i ~ said...

xsabar menanti esok...hik3

~H @ N i ~ said...

owh cik naddy..

incik teddy seakan2 mengeyit2 mata nye kepada ku...
dia semakin dekat dimata dan juga hati ini..
hik..hik..hik

bunga rase nye n3 ni paling best woo.. sbb kamu baik ati nk bg i teddy tu kn..hehhe

~H @ N i ~ said...

ku mahu teddy itu...
i lap u too...lalala

~H @ N i ~ said...

Contest di cipta untuk semua,
Pengomen tegar ingin dicari ,
Incik teddy jadi taruhan cik puan bunga,
rasa xsabar nk tunggu esok hari.


pantun gaya hentam saje..hehehe

.BUNGA. said...

keep it coming keep it coming!!!! (O_+)!

.BUNGA. said...

cik wiwi i dah ter-DELETE comment u!! sila komen kembaliiii! ohhhhhhh!!!!

~H @ N i ~ said...

I believe I can fly..
I believe I can hug u Mr. teddy..
hehehe

.BUNGA. said...

ter-lihat kesungguhan anda disitu! yieeehhhhaaaaa!!!!

~H @ N i ~ said...

dimana ada kemahuan disitu ada jalan.. btol x??
hehehe..

beri laluan..beri laluan..lalalala

~H @ N i ~ said...

dimana ada kemahuan disitu ada jalan.. btol x??
hehehe..

beri laluan..beri laluan..lalalala

.BUNGA. said...

cayalah hani! ;p

~H @ N i ~ said...

bersemangat wajar terus berusaha.. yakin boleh..rakan muda..hehe

bunga u dh siap mengecat umah kew??
jgn lupe tepek gambo yek.. nk jd kn my sumber inspirasi..miaahaa ;)

tengkujuh said...

babe, tutup pasal adopting mr.teddy.
frankly babe, aku suke dengan entry yang tertulis surat dari seorang perempuan. its really a letter from 'perempuan'. perempuan yang sentiasa ada rasa gembira, gile-gile, rasa sayang yang menebal dalam diri untuk seorang yang bernama suami. u really touch my heart so much. sampai aku cemburui diri seorang yang bernama BUNGA. lalu aku curik tulisan ko itu. aku paste dalam blog aku. untuk aku jadikan tatapan dan pendorong semangat. agar aku juga punyai rasa sayang yang sama pada si suami yang bakal aku kahwini nanti. mungkin kau tidak sempurna. kerana begitulah ciptaan dan kejadian illahi, tapi jika aku suami yang menikahi kau, aku akan rasa cukup bersyukur kerana menikahi seorang yang perempuan yang menulis surat itu yang semestinya ditujukan buat suami yang sentiasa bertakhta di hati. aku akan bangga babe. sampai kembang lubang hidung ku selama 44hari. (huhu...aku dah kembali tidak normal)
tapi babe, apa yang aku cakap mula tadi, its really come from my heart. aku tabik kau babe. tabik springgg lagi!
kau memang best sebab kau penuh dengan kejutan.
MALAYSIA BOLEH!! ;P

.BUNGA. said...

hani : tak siap lagi... masih dalam proses... huhuhu... alllllaaaa... xdernyer nak jadi sumber inspirasi... umah kampung beratap zink... ;) hukhukhuk...

tengkujuh : *terus ter-diam....*

:: Miss Naddy :: said...

oi da ade pemenang blum...
hahaah aku nak teddy ok...

:: Miss Naddy :: said...

weh ko jadi tak nak tanye ngan dak tu pasal rumours tu?dak tu ade kat my pesbuk..ko tanye la die..
heeee...
masa ni la nak korek2..heeheeheh
weh ko da tak kawn ea ngn pmbawa cite tu?hehe ape kes ko ngan die???

(saje je tulis kat sini sb nak tambahkan komen..wahahahaah)

:: Miss Naddy :: said...

..ku mengharapkan ramadan kali ini penuh makna...agar dapat ku lalui dengan sempurna.....

:: Miss Naddy :: said...

lalalaallalalaala...

ku rindu pada lirikan matamu...heeee

:: Miss Naddy :: said...

ok..pada aku entri ko yg paling best ialah entri yang ko sedih izal nak pindah jb...iaitu "mood kesediha" dan juga "tears again"..

haa ni bukan nk ampu pasal nk teddy okey..tapi bila baca je dua entri ni..aku lak yg emo..sedih beb...
sbb izal sgt la baik..sgt la loving dan sgt sabr serta sngt la "lelaki idaman wanita"...hmm ko sgt bertuah...

heee ok2..sedih2...heee

zella said...

Date:Friday, June 12, 2009
Post:What I Best

Fuh....naseb baik jmp pn post tu...

Slm Mrs. Bunga...saye zella..saye suka entry yg kat atas ni..ape yg special nyer?? saye pn xtau mcmane saye bole jmp blog ni..tp tulah post yg pertama saya baca di blog awk....tu yg special sgt bg saye...

sejak dr tu,saye dh jd your silence reader yg paling loyal ;)

i know,i'm not your followers bcoz saye xfollow mane2 blog pn..but one thing for sure that i'm your loyal silence reader... ;)

thanks....

p/s: nseb baik sempat comment..br smpai opis.. =p

Cahaya Hazrini said...

wahhhhhhhhhhhhhh terlepas peluang!!!!!!!!!
jeles2.. ish ish..

.BUNGA. said...

TQ EVERYONEEEEEEEEEEEEEEEEE! :)