Menaiki Awan Guling Goku.Pusing Pusing Di Kayangan Tempat Ultraman Gaia Melepak Lepak!!

mata siap tak boleh nak pejam. tak rasa mengantuk. siap boleh pulak update blog tengah tengah malam. siap mummy pesan 'nanti kejut pukul 3 eh.nak masak sahur' tsk.ingat i ni jam loceng-kah?gila cun jam loceng ber-bentuk wanita jelita begini! tengok tajuk yg panjang tu. tsk. itu tanda hati gumbira mood ber-suka ria. ;D tengok tengok siap senyum besar besaran lagi!

tsk.

happy.

bahagia. laksana tengah haus sebab baru habis merentas desa lepas tu budak milo bagi u milo free secawan. sejuk. ber-ais. apa perasaan?. bestttt! ya. begitulah i rasa. ;) *siap senyum lagi!*

hubby tak jadi pindah JB.

tsk.gila tak bahagia i!

pengorbanan, hubby kata. dengan syarat i kena jadi budak baik dan tak boleh nakal lagi. kena belajar masak, buat breakfast dan seumpamanya. i angguk. setuju saja semua syarat. ayat hubby yg last buat i rasa gatal seperti budak form four baru nak ber-chinta.
"kalau jauh, hubby mesti rindu u..."

eitcehhhhhhhhh! kira air mata i selama hampir 4 hari tu mem-bazir gitu je.

Terima kasih Ya Tuhan. Ihya' Ramadhan.

Hubby, i akan ingat peng-korbanan ini.

*tiyum sikit!*

image

10 comments

faris said...

yeay!! x jd pindah! misti kamu sgt2 bahgie!!!

Anna R. said...

selamat berpuasa sis bunga! ;)

hepi2 slaluu bersama hubby terchenta~~

Nadiah Suhaidi said...

wahhh!! baguslah kalau xjadi pindah. ni hadiah awal Ramadhan nih. hehe. selamat berpuasa bersama suami, puan Bunga! :D

Cik Puan Bunga said...

tsk. lihat lihat! pagi2 pon sudah bangun dengan riang gembira dan ceria bersama NTV7! hohoho!~ dah tak sedeyyy... huhu.... malu jek post yg emo emo! wek wek! terima kasey semua geng bas sekolah kesayangannnnnnn!

ynadona said...

kakak bunga....!im hepi for u..dush2!

~ SueHarriz ~ said...

hehe..suke le tuuu.. =) happy for u , babe..

Cik Puan Bunga said...

yna : hoho. tengs...~ :p

sue : tsk. aku akan ingat his sacrifice for me sampai aku nyanyuk nanti :(( love over money. teruknya aku. aku janji taknak nakal2 and taknak mem-bazir lagi.tsk.

Unknown said...

waaa...kena pindah pastu xjadi...rezeki ramadhan..xdelah sedih2 lagi.yeay...cpt buat anak hyatt...lagi xleh pindah hehehe

Lyaa Suriany said...

tmpang happy....so no more tears ek....

Cik Puan Bunga said...

sarah : tsk. usaha akan lebih di-giatkan lagi berkuatkuasa akhir ramadhan ini! :) boleh tak gitu?huhuhu...

alya : tengs. no more tears! ;p