♥ ohh....why....

picture credit : BUNGA

bukan kah i dengan nadia dah clarify yang apa yg jadi between us was only a BIG
misunderstanding???

kenapa masih ada manusia yg pertikaikan ini...

ohh...

why...

image

10 comments

ynadona said...

owh ho..ni yg dikata rumah dah siap, tapi hegeh2 je pulak pahat ber-bunyik.haihh!!

Cik Nadia Bayu said...

oh. siapakah yg mempertikaikan bende tu? nak tengok jugak. huuuu~~~

ala. sedey camnih arr

Cik Puan Bunga said...

yna-- ni bukan pahat lagi dah, ni mmg dengan mesin2 kayu, berus cat pon ada yg bunyi2 jugak... ;((

nadia--takpelah... nanti u bloghopping mana2 sure u jumpe... semoga ramadhan ni memberi kita semua sinar... ouh...

nurulhaza said...

org tak pernah senang tgk kita senang, yat!

nurulhaza said...

org tak pernah senang tgk kita senang, yat!

Cik Nadia Bayu said...

nak bloghopping ke mane ye?

psst-u bg tau i blog mane eh. huhu

~PakKaramu~ said...

Salam ramadan dari Pak Karamu

Mrs.Bunga said...

bby sabar la banyak2... boleh tak kalau buat tak tau je.. ;) ibarat macam angin lalu... woooossshhhh! then it's gone... ;)

~ SueHarriz ~ said...

sapekah yg xpuas ati itu

Cik Puan Bunga said...

-end-