Thursday, August 6, 2009

Selalu Mengalah... (O_+)!

students sekalian,

jika anda mendapat teacher yg baik, sweet (apakah??!), selalu joke and tak pernah merotan, tak pernah bg homework macham korang ni buruh paksa... maka jgnlah kesabaran teacher itu dicabar... because once kalau teacher itu dah berubah, dia sendiri sudah tidak kenal siapa dirinya.

love,
teacher.

4 comments :

Wan Anis Sorfina said...

student hari ini ~ same situation in matriculation!!!

:: Miss Naddy :: said...

betul...betul..betul...~!!!!
huhhhhh~~!!! damn it!!!

Stevie said...

Huhu! I miss you teacher.
I miss all of my teachers!

Teach, tolong kirim salam kat cikgu razak dengan cikgu laili, boleh tak (sambil buat muke cute nak kene sepak 3 kali)?

.BUNGA. said...

wan anis sorfina : sighs.

naddy : kadang2 terasa nak jadi samseng kampung dusun.

stevie : yelah yelah. dah hentikan buat muka macham penyu nak bertelur tuh.huhuhuhu (O_+)!