Sunday, August 30, 2009

Sesi Penyerahan Mr.Teddy (~_+)!

keep it short.nanti ada hati yg terluka (~_+)! sorry HANI,ZELLA,STEVIE,TENGKUJUH nanti next time i buat lagi kay! :D yeahhh! sila lihat wajah cik naddy yg tak sabar2 mahu menjahanamkan mr.teddy itu.heee!~30 ogos 2009. mr.teddy selamat menjadi milik cik naddy! :)

bye bye mr.teddy!

i've got the cutie lil'star instead! (o_o,)! yayyyyyyyy!!!!!!!!

11 comments :

feena said...

tsk~ chomel nye bintang itu...
mawu 1 gak...

.BUNGA. said...

hihi... sila jeles sila jeles! :p

chipsmore said...

sy de star tu...sebijik ok...hehe...

btw, i folow ur blog..
nice blog ;)

.BUNGA. said...

heiheiiii... ada jugak ini starrr?cute kann? :D

thanks follow my blog! :D

~H @ N i ~ said...

hehe.. sesi penyerahan yek..

dunt worry lah bunga i ok jew... ala adat pertandingan la kn.. kalu xde yg kalah camno lak kn..haha..

.BUNGA. said...

cayalah hani! cayang u banyak2! :D

:: Miss Naddy :: said...

ngeeee...lawak2...
muka aku mcm nk mgerjakan teddy tu je kan..heee n dania hampir menjadikan mr.teddy milik kekalnya..hee tapi aku berjaya merampasnye semula..wahahaahha

bintang tu sgt comel..ble la ye kalau nk pi bli kat tesco ke..heeee
heeee cumel nye pic...yat sila upload yg lain2 di pesbuk k..

kepada yg lain..arini aku sy...sok lusa ari kalian...jgn risau yer..heeeee

apizz㋡ said...

haha habis lah encik teddy engkau akan di robekrobek oleh anak buah makngah engkau:D

.BUNGA. said...

hahahahaha-tah tah dania dah masukkan dalam molot! ;p

:: Miss Naddy :: said...

euwwwww...hahahaah tapi aku rase cik teddy da mendapat kesan abadi dania..sbb dania bw tido...hahaah abisla berpeta teddy tu...hhahaah

.BUNGA. said...

kehkeh!