Wednesday, August 19, 2009

Tears Again... (Shake It Off,BUNGA!!)

hubby buatkan roti telur gulung sardin yg i ter-paling suka.

tapi i tak makan. i biar atas meja sampai sejuk.

hubby buatkan milo suam pekat kegemaran i.

tapi i sengaja tolak cawan tu sampai air milo tu tertumpah sikit kotorkan alas meja mummy.

hubby suapkan ubat selesema.

i buat buat tidur and tak pedulikan hubby.

hubby duduk diam kat sebelah i. tangan hubby usap usap kepala i. i tau i dah buat hubby sedih and susah hati. i tau masa yang tinggal dah tak banyak. i tau i buat hubby rasa serba salah. hubby selimutkan i. hubby cium dahi i. hubby kata i isteri hubby yg sangat sempurna. hubby matikan lampu and keluar dari bilik. tinggalkan i sorang sorang. atas meja solek, hubby letakkan roti telur gulung sardin yg hubby dah panaskan semula. ada air milo suam.

i benci hubby!

i benci hubby pasal hubby selalu layan i baik baik walaupun i buat jahat kat hubby.

i benci hubby!

benci sangat sangat!

hubby, i cuma taknak u pegi...

16 comments :

nadxoxo said...

lahai sedihnya..
tabah puan bunga!
mungkin ada hikmah disebaliknya..

ynadona said...

sis,i dah ter-begenang airmata. this is so touching moment that ive read.be strong...hubby sis dah pesan kat geng bas sekolah tolong tengok2 kan sis..be strong okey,sobsob ~pehal lak aku gi nanges jugak!~

fatihahmohdzin said...

chill kak bunga..semua pun akan jadi ok..=)

HudaBanny said...

ala...ko wat aku sedih arrr...
aku pon gtu gak...huhuhu

suezensuzanna said...

huhuhuhu....terase sedey ngan entry nih

Miss Fasha said...

bunga.. sabar ye..

.BUNGA. said...

nadxoxo,yna,teeha,huda, suezen, fasha, tengsssss... ;( dah beberapa hari ni emosi ting tong... tsk. taknak taknak taknak taknak!!!!

senioritasara said...

weh, kesiannye ko...sabar eh,xpelah tiap2 mgu leh jumpa.absence makes the heart grow fonder...mesti lg nyam nyam nnti rindu

.BUNGA. said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

s.u.e.m.r.f said...

cian nye die :(
cian cgt2!

.BUNGA. said...

;((

ZIANA ♥ FARREL said...

bunga,
actually jz found out ur blog & its quit cool..
btw, sabar yer..mmg awal2 susah separate ngan hubby u..nanti u'll use to it..
i pn dh dekat 2 tahun separate wz my hubby..lgla wz my baby,susah dia nak jumpe daddy dia..
sabar yer..
*cheers *

.BUNGA. said...

(O_+)!

Cahaya Hazrini said...

kak bunga!!!!!!!!!! jangan la sedey2.. tanak sedih2 dah ok. ok? ok?

jini pn nak nangis la baca entry ni.. ohoho..

-betapa i miss him woaaaaa-

Cahaya Hazrini said...

kak bunga!!!!!!!!!! jangan la sedey2.. tanak sedih2 dah ok. ok? ok?

jini pn nak nangis la baca entry ni.. ohoho..

-betapa i miss him woaaaaa-

.BUNGA. said...

genie dearie... ;)) dah dah dah tak sedeyyyy... diatas ini adalah entry gumbira... ;))