Tuesday, August 4, 2009

Wedding Blog (Tsk.Kenapa-lah Dulu Tak Buat)

kenapalah dulu masa i nak kawen i tak ter-pk langsung nak dedicatedkan satu wedding blog untuk diri sendiri?tsk.tak mengikut arus perkembangan oh. menyesal. (O_+)! semua pon mesti nak tau mana i beli baju nikah yg mahal tu, then haruslah akak yg buat kek wedding i yg tiga tingkat tu nak jugak dapat coverage dalam itu blog, mak andam, my photog yg superb tu. tsk. semua pun nak cakap tau. (+_+)! nak jugak bg org tau betapa tunggang terbalik tertonggek tonggeknya i cari door gift yg mahal tu. belum lagi kira lembu dan ayam baka apa i persembahkan sbg hidangan tetamu yg ber-tandang. u guys mmg rugi pasal tup tup jek dah tauuu...la bunga dah kawen rupenyer.haaa...kalau ada blog kan senang... tau semua. kan? sambil-sambil tu boleh i show off sikit. tsk. menyesal betol!

15 comments :

Softtouch [Hanim] said...

dulu sy pun xbuat..zaman tu sy xtau psl blog2 ni..yelah zaman sy ygh blaja..tahun 2005..org lain blaja sy sibuk kawin..ala kalu bunga nk buat sekrg pun bolehlah..boleh jer..:)

.BUNGA. said...

hihihi.... taknaklah... malu.... by the way this is a cynical post actually (O_+)! huhu!

~ SueHarriz ~ said...

itulah. kan best kalo wat... =p

.BUNGA. said...

ngeeeeee~ :p

myself said...

so, kepada bloggers yang elum kahwin, jadikan alam maya blog untuk expose pasal korang punya wedding...huhu

~ SueHarriz ~ said...

tulah. kat blog saje la tmpt anda2 sume nk show off sket sbb kat tmpat lain cm org xnk dgr n xnk layan. kui..(sadisss..). bunga, xnk kawen lg ke..? leh le wat 20 blog lg pasal wedding ko je.. ooppss..marah lak ur encem kachak kan... hehee..=p

.BUNGA. said...

tsk. sue oh! terasanya aku!
aku terasaaaaaaaaaaa!

tengkujuh said...

puan bunga, apa kata buat satu blog khas cam tribute to your wedding day and wedding preparation ar... bleh gak gue blaja and amin iktibar. hahaha... sebab dalam proses mengkawinkan diri ni... lagi best. cam kenang2 balik ar cam gitu... muahahaha... bodohya idea aku!

~ SueHarriz ~ said...

laaa...terasa la lg bungaaaa...terasa laaaa...lagi dan lagiiii.. =p

.BUNGA. said...

tengkujuh : oh tak nak la... hahaha. i ni berahsia. wekkk! berahsia la sgt! hihihihi!

sue : message sent.and read.owhhh! and hurt!

(O_+)!

.D E L L. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.BUNGA. said...

err... dell... kontroversi nihhh... eerrrrr.... (O_+)! hurmmmmm..... no komen boley takkk??? read at ur own risk. ;p

Princess Fantaghiro said...

lalink..i rasa kan..both of u tak bersalah lah..mcm ade salah faham jer..sbb u dua2 org sgt baiklah..ermm..sbb kan, i pun bc blog yg u ckp tu b4 i baca comment entry kat u pny neh..i pon comment kat blog yg lg satu tu ckp ignore je org yg kutuk dia tu, i ckp maybe org jeles sbb dia cantek..pastu i bc u nyer post nie kan, after i read her blog tau..ermm..i rasa both of u tak bersalah..huhu..sbb u baiklah..u akan menganas bile org menganas ngn u je kan..hehe..sowri eh klu i comment ni melahirkan rasa terguris di hati u..i tau u baik, sumpah!

.BUNGA. said...

ehhh thanks... ;) thanks sgt2 eh... xder terguris hati tapi bangga giler coz ader org baik mcm u :)

tsk.tulah.... i pon mcm blur2 jugak... serious org lain sepatutnya yg melatah... aiii... tsk.... alam siber ni penuh konspirasi.. eh eh thanks ye... really appreciate that... tsk. terharu.

.embun. said...
This comment has been removed by a blog administrator.