Tuesday, September 15, 2009

Anda Tidak Kenal Siapa Saya... (Tsk)

i bukan seorang yg serious. ber-cakap perkara serious dengan i hanya akan bertahan selama 5 minit the top. sumpah. bercakaplah seserious manapun, berceritalah benda sedih apapun... still i mesti ter-buat lawak. kdg2 lawak bodoh nak kena penampar.tapi setakat ni tak pernah pulak i kena tampar suka suka.tampar tampar manja adalah.huehuehueee.jgn salahkan mak yang mengandungkan i.beliau pun tidak tahu bahawa fetus yg pernah dibawa beliau kehulu kehilir membesar jadi org yg begini.

jadi bila i begini,manusia mula ambil kesempatan.

bila bercakap dengan i memang takkan fikirkan perasaan i.semua sudah mindset dalam otak,bunga is a funny cookies. she can crumble this. oh itu sgt fuck off ye. sila jangan treat i macam hati i ni plestik (plastik-pelastik-plastic) buruk amat padah yg bakal menimpa.hoo dan jgn juga bercakap lucah dengan i walaupun i sudah bernikah.hubby i tak pernah ajar i cakap lucah.i benci lelaki yg kalau berbual mesti doble meaning. perempuan juga lagi tak patut berkata begitu.gurau ada batasnya.jgn semua benda pun nak dilucahkan.nanti ustazah marah dan puasa pun tak barakah.bukan di bulan puasa sahaja, bulan bulan lain pun juga. i tak sempurna. dulu dulu pun kalau bercakap ada je benda nak dilucahkan esp kalau bercakap dengan the junas (andak-naddy-aloi) sekarang kami pun semua sudah insaf. aloi je yg masih cakap lucah lagi.nanti cuti raya mahu rotan dia.

i can be serious too. you don't wanna see me during my serious mode. you are going to hate it.
jadi janganlah bercakap seperti you kenal siapa bunga.kerana anda sebenarnya tidak kenal siapa i.yes perhaps i boleh dilabel sbg chatter box, easy peasy punye manusia... tapi agak agak la. takkan all the time pun i nak kena jdi macam tu. ada garis pemisah antara itu semua.

p/s : dah tua nak mampos pun ada hati nak cakap lucah lucah dengan aku.moron!

3 comments :

ynadona said...

'sekarang kami pun semua sudah insaf. aloi je yg masih cakap lucah lagi.nanti cuti raya mahu rotan dia...' are u sure naddy pun dah insap ke kakak bunga?tsk.wondering!

:: Miss Naddy :: said...

oit sape tua tu..siamang..

oit makhluk itu..hanya The Junas je ok ble melawk ngn BUnga..kami da besar tau batas2..anda tu da tua takkan tak tahu batas2..

khinzir pun tahu senyap kalau die tak perlu rase tergugat...anda bagaimana??samakah??

.BUNGA. said...

yna : errrrrrr....errrr......

naddy : ada la mangkuk tua kutuk tak SADAR DIRI NAK MATI.hoh!jijik i JIJIK!