(@_@")! <- - - Ber-sengkang Mata... (Pfttt!~)

semua pun sekarang harus sayangkan Bunga kebih lagi. kalau ada duit lebih sempena gaji dan bonus raya ni semua pun harus belanja Bunga. terutamanya the Mutants (hambik!~tak pasal2 sapa yg nak mutants that day di-gelar terus sebagai the MUTANTS-kehkehkeh) dua hari dah i tak tido malam. muka sekarang ni mmg dah macam burung hantu. kalau i duduk sebelah burung hantu, siapa siapa pun tak boleh cam kami.pasal kami seiras.wtf!~

mutants2 hampir siap. HAPPY!

image

7 comments

Lyaa Suriany said...

trharu nye kak bunga brsengkang mata unk siap kn da mutants untk kami......hehe...........yep syg kak bunga lebih......p syg duit ag............hehe

Hani Ahmad said...

Aloololo..
sian nye cik puan bunga kite nie..
sangat gigih menyiapkn the mutants ituh..smpi mjadi burung hantu..

xpe2 t i bg u duit raye yek..hik3

sayang kamu beribu2 taw..
tinkiu soo much sbb sanggup layan the muntants geng ini.. ;)

Cik Puan Bunga said...

chehhhhhh alyaaa! huhuhu... cayang haniiii muahhh muahhh! :p

Anna R. said...

oh oh. tak tidur malam ke buat mutants? terharu mehh.syg lebeyy ni. ehee

uhuk. sowi lambat reply nak yg mane. demam. tak sempat nak online. sobs T__T

nak bunga-bunga cinta boleh? hehehe.
bunga gemok + cinta berterbangan. ngeee

zella y said...

sgt2 terharu.... ngeh2...

Wan Anis Sorfina said...

harus dibanggakan wahai bunga! tepok3... tepok lagi ~

Cik Puan Bunga said...

;p