Sunday, September 6, 2009

(@_@")! <- - - Ber-sengkang Mata... (Pfttt!~)

semua pun sekarang harus sayangkan Bunga kebih lagi. kalau ada duit lebih sempena gaji dan bonus raya ni semua pun harus belanja Bunga. terutamanya the Mutants (hambik!~tak pasal2 sapa yg nak mutants that day di-gelar terus sebagai the MUTANTS-kehkehkeh) dua hari dah i tak tido malam. muka sekarang ni mmg dah macam burung hantu. kalau i duduk sebelah burung hantu, siapa siapa pun tak boleh cam kami.pasal kami seiras.wtf!~

mutants2 hampir siap. HAPPY!

7 comments :

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

trharu nye kak bunga brsengkang mata unk siap kn da mutants untk kami......hehe...........yep syg kak bunga lebih......p syg duit ag............hehe

~H @ N i ~ said...

Aloololo..
sian nye cik puan bunga kite nie..
sangat gigih menyiapkn the mutants ituh..smpi mjadi burung hantu..

xpe2 t i bg u duit raye yek..hik3

sayang kamu beribu2 taw..
tinkiu soo much sbb sanggup layan the muntants geng ini.. ;)

.BUNGA. said...

chehhhhhh alyaaa! huhuhu... cayang haniiii muahhh muahhh! :p

.Anna. said...

oh oh. tak tidur malam ke buat mutants? terharu mehh.syg lebeyy ni. ehee

uhuk. sowi lambat reply nak yg mane. demam. tak sempat nak online. sobs T__T

nak bunga-bunga cinta boleh? hehehe.
bunga gemok + cinta berterbangan. ngeee

zella said...

sgt2 terharu.... ngeh2...

Wan Anis Sorfina said...

harus dibanggakan wahai bunga! tepok3... tepok lagi ~

.BUNGA. said...

;p