Friday, September 11, 2009

Kebahagiaan Yang Jumaat Bawa

sumpah kalau pakcik jumaat yg tinggal depan sekolah rendah tu baca tajuk entri kali ini beliau akan rasa lebih dihargai dan dicintai.pfttt!~malangnya, JUMAAT yg ini tiada berkenaan dengan JUMAAT yg itu. scratched pakcik JUMAAT. fokus kepada JUMAAT iaitu HARI JUMAAT yg bersamaan maksud dengan = wtf! it's weekend and im gonna do whatever yg effing ass want to! see.tak semua cikgu tatau mencarut = mencerut. dua dua pun merepek. dua dua pun dem!!

jadi,lihat tiga orang itu. sukanya mereka dengan hari JUMAAT. lepas sekejap dari seksa dan azab mendidik anak bangsa.apa apa??anak bangsa sekarang bukan macam anak bangsa dulu.anak bangsa sekarang dah pandai kuntau dalam school yard.gilos betul!!i macam terfikir nak join geng kapak atau geng gagak hitam, jadi bila anak murid buat dajal i boleh suruh mereka pg belasah buat tuisyen fizikal percuma.

tsk.MEL baru pakai keta baru.jadi spt selalunya minggu orientasi beliau ialah beliau kena bawa kami pusing2 town sampai lebam.misi kali ni nak cari kain cotton, kain felt and kain kapan..eh kain langsir. last last semua shopping baju!!

warna tema adalah kuning oren

mel kontrol diameter hidung, tika buat muka monster, i macam biasa tetap anggun dan saksama

sambil tunggu mel fitting.

muka muka yg aku sayang

oh kami sungguh teruja!dapat berjalan jalan dengan gembira. despite the fact yg kami sgt dehydrated and masing masing pon macam tak fokus cakap melalut then ketawa tak pasal pasal kerana kekurangan karbo,all and all yang lain still best! MEL beli short! MEL beli short! *dia tak kasi hebohkan tapi sekarang satu malaysia dah tau MEL beli short kaler BROWN!* kikiki.

masing masing ada plan untuk weekend.tiga tiga pon mahu tido. i pulak nak tido start ini malam and bangun pada pagi isnin.kehkeh.eh eh tapi esok kena bangun pasal dah janji dengan hubby nak setting pelita.comelnya.dua orang orang setting pelita depan rumah.bahagia bahagia.huhuh!
esok mak nak buat kuih rempeyek.jadi kena tolong mak buat kerja2 lain. cheehhh! muntah!muntah!bunga tak reti masak and buat kerja selain tengok TV! *pftt!*

haaa... embun dah panggil ada citer horror killing killing kat TV. nak pegi tengok.oh oh langsir sudah pasang. tadi mak pasang.chantik betul.warna purple. tapi kain langsir bukan beli kat JAKARTA ye-beli kat NAGOYA.hambik.JEPUN ok.tipu.kehkeh.

bubbye semua geng bas sekolah. hari ni JUMAAT.bunga bahagia.ESOK SABTU bunga double bahagia.AHAD?ZzzzZzzzZzzzz....

p/S : lawati sukasuki bunga!

4 comments :

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

weeekend wktu unk tdoooooooo....hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

weeekend wktu unk tdoooooooo....hehe

Sweet_Lolita said...

weee..lgsir kite t'same la plak kn..purple gitu..ehehe :D

.BUNGA. said...

alya tido tamau bangun boleh?kikiki...

sweet_lolita haihhhh! samakah?wahhhh chemistry begitu kuat!hehehhhh!