Kepada Semua Geng geng Bunga's Scary Mutants (kehkeh)

kepada my darlings2 yg ber-hajat untuk mendapatkan i punye scary mutants tuh (okehlah kita panggil mereka semua pun scary mutants k, pasal tahap ke'mutan'an mereka yg tsk.) sila sekali lagi drop comment di-post ini ya (- -,)! tengok tu tengok tu baik betul hati i.mari kita ber-pelukan ramai ramai.hoo! 10 orang ber-tuah yg pertama shj akan mendapat privileged give away scary mutants. yg lain kena tunggu lain tahun la ye pasal i akan busy marking paper trial SPM pasni.lagi busy nak buat preparation raya (buwekk!macamlah semua pun i yg buat!kehkeh!)

*sila nyatakan mutant yg mana anda berkenan and sertakan alamat sekali okeh*

kecuali naddy laaaa...kau sila dtg rumah aku ambik ye.bawak kuih untuk buka puasa sekali.hoho!

kemudian dalam komen anda sila nyatakan sekali SAYA SAYANG BUNGA dan BERPELUKAN PENUH KASIH SAYANG sebagai tanda anda sayangkan i.kikiki! (~ +,)!

sayang semua darlings i!

p/s : so far, darlings2 MUTANTS adalah :

miss hani (cik bunga gemok+cinta berterbangan)
yna yna gebus (cik bunga gemok+cinta berterbangan)
naddy (seperti selalunya) (cinta berterbangan 2 : 1 untuk syed hehe)
hana (tak bgtau lagi)
eyza (cik bunga gemok+cinta berterbangan)
sue (mr.lovelovelove)
anna (anna cayang cayang u nak yg mane??huhuhu)
amanda
zella
the owner
alyaa
otai wan anis sorfina (hihi!~) <---malu la nak bg kat uuuuuu!


c l o s e d ! ! !

p/s : sila nantikan mereka yaaa...
thanks to all mutants loversss!


image

26 comments

faris said...

kak bunga!!
nk satu!
mk sure sy antr 10 terawl!!

nk mrs.lovey heheh

no 237 jln indah 10 tmn pertama indah sg abong 84000 muar johor!

saya syg kak bunga. mari hug2 meh ;)

Cik Puan Bunga said...

kihkih.kelakooo!ok sue punye mutants akan diproses segera! sue org first! hihihi!

faris said...

sbenanye malu jugak.
mcm beria2 sgt pulak.
kahkahkah.
t'uja tgk.
mekasey k.bunga.
ade je idea bt org admire die ;p

Cik Puan Bunga said...

sila nantikan cinta cinta ini ber-terbangan ke muar yeppp... and jgn kutuk kalau jahitan macam tutttt yep! ;p

Anna R. said...

ngeeengeengee. *kenyit2 mate*

sayang sayang sayangg. (nyanyi2 lagu aliff aziz sambil wat muke chomel). ekekeke

Cik Puan Bunga said...

kehkehkeh! ;)

ynadona said...

ok2 i tak dapat jadi yg per-tama sebab tade 24 jam depan pc hari ni haih!!so harap2 ada lagi lah chenta ber-terbangan atau cik bunga gumuk utk i.tsk!

Cik Senyum said...

BUNGA...
tinkiu, name i include kn..hik3
siap mimpi2 ur muntants nie taw..

ziela...eh mn ziela nie.. ini lah yg dnamakn rezeki kita.. ;)

Teruja menanti cik bunga+cinta2 smpi d tangan..

faris said...

huish sgt xsaba.jahitan boley improve.hehehe

Lyaa Suriany said...

alaaaaa..nk jgakkkk..hehe

The Super Nini (Nasser) said...

kak mungeeee,
nak satuuu jugak. tee-hee.
nak Mrs Lovey + Mr Lobaque tu.

sayangggg kak mungeee :)

B3-3-7 pangsapuri bukit beruang utama,
taman bukit beruang utama,
75450 ayer keroh,
melaka

The Super Nini (Nasser) said...

eh alamak,
igtkan mrs lovey tu skali ngan mr lobaque. hahaha. sorry ye kak munge.
nini nak mrs lovey lah :)

Wan Anis Sorfina said...

cukup dh ke 10 org? nak gak.. uhuk3!!

zella y said...

nak semua boleh x?? kui3....

zella y said...

slm Bunga...

Saya sayang bunga dan berpelukan penuh kasih syg!!

klu saye bertuah,saye nak cik bunga gemok+cinta berterbangan...

Cik Puan Bunga said...

yna : okeh u r counted! :)

amanda : sila berikan alamat u.hihihi

alyaa : counted. address??

owner : nama sebenar?? ;p

otai : oh oh maluuuuu!

zella : counted. address?

zella y said...

huhu sgt gumbira!! tq erk bunga!!

ni alamat nyer...

Zuzila Bin Yusuf
kejuruteraan sinar cekap sdn bhd
Lot 8, Jalan Perusahaan 3,
Kawasan Perusahaan,
Batu 17,48000, Selangor

Cik Puan Bunga said...

occayh babehh! :))

The Super Nini (Nasser) said...

Alamak nape kua The Owner pulak ni.
Haih. Lagi skali yek.

Idzany bt Nasser
B3-3-7 Pangsapuri Bukit Beruang Utama,
Taman Bukit Beruang Utama,
75450 Ayer Keroh,
Melaka.

Naddy said...

SAYA SAYANG BUNGA (18RATUSKALIDARAB5~~!!!)

MUAHX~~!! TQ MUNGA HAFIZAL~~!!

Lyaa Suriany said...

hehe...syg kak bunga...............
cinta-cinta brterbangan di udara...
razman miskona(xleh gune name sndri coz ofis org laen)
no.6,jln juruhebah u1/50,temasya industrial park,section u1,glenmarie,40150 shah alam,selangor...

tq sis bunga....

Lyaa Suriany said...

sis..correction...bkn miskona...razman miskon.....hehe..typing error lak..
soryyy...

Wan Anis Sorfina said...

haishhhh! jgn la pnggil otai! i lagi malu.. mnymph betul!

WAN ANIS SORFINA BT WAN MOHAMED
UNIT MATEMATIK, KOLEJ MATRIKULASI PERLIS,
02600 ARAU, PERLIS

Cik Puan Bunga said...

hnssh hnsnnnhhh! berdebar nih nak hantar kat u!hukhukhuk!

zella y said...

pssssssttttt.....ade typing eror ler...name tu..Zuzila BINTI Yusuf...

sorry... ;)

Hana said...

owh terima kasihh i am listed! hoooray!( SMBIL TERLOMPAT2 )

faza nak cik bunge gemuk malas berdiet leh:p
sb sama tema faza yang gemok malas exercise skrg nih..ekeke

ni alamat i

fazhana ismail
32, jalan wangsa maju 1
taman wangsa maju
35900 tanjung malim
perak

sayang bunge!! smbil BERPELUKAN dgn Puan Bunge..hehe