Thursday, September 3, 2009

Mari Mari Bertemu Dan Bersalam Dengan Mereka

huruf 'B' tuh bukan yep.. tuh otai bagi :) meet mrs.lovey + mr.lobaque

cik bunga gemuk malas ber-diet

tootee

jellyfish the hooker (tsk)

makhluk asing ter-aniaya

cinta cinta berterbangan di udara.

batch ini i gelarkan sebagai The Mutants pasal semua pun ber-bentuk jijik and mutan hina dina. jahitan macam gampang tsk.tapi i berbangga pasal selama hidup hampir 26tahun inilah first time i menjahit sendiri dan siap dan tak memerlukan bantuan org lain. kikiki. skill sedang di-upgrade. terima kasih mak.mahaguru menjahit tahap dewa mata 3.

17 comments :

~H @ N i ~ said...

cumel owh.. i nk beli yg cinta2 ngn cik bunga gumuk tuh.. bleh? hee ;)

~H @ N i ~ said...

cumel owh.. i nk beli yg cinta2 ngn cik bunga gumuk tuh.. bleh? hee ;)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wahhhhhh..sgt kreatif...truja lya tgk coz lya kalo bab2 jht ni hancusssss....chayok sis....

Wan Anis Sorfina said...

otai who? ayohhh calling me otai... i dont deserve it lahhhh.. i pun jahit ikot suka saja mehhh ~ i pun bru start on my 26 eh 25+ perbuatan menjahit nehhhh.. ngoihhhh ~ apapun, good works bunga bebehhhhh.. oh saye sudah mula berbahasa spt anda!

ynadona said...

kirim salam pelok cium i kat tootee, cikbunga gemuk dan chenta2 ber-terbangan tu ok.wohoo sumpah dorang sangat sweet gojes mabeles asbestos wah!!!

ni add i kalo bebetol nak hantar hohohohoho...
no 15, kg alur jejawi,
23000 dungun,trg.

sob sob ~speechless~

nurulhaza said...

owh!comey!comey!

s.u.e.m.r.f said...

dlm 2 isi ape? kekabu ke?

.BUNGA. said...

hani okeh okeh i buatkan untuk hani kay ;) alaaa x payah la nak beli2... ini for the first timer mcm i bagi give away jeppp... nanti dah terer macam otai wan anis sorfina baru bleyy jual hikhik ;)

alyaa-huaaaa ni pon dah kire hancusss neh!huhuhu!

wan anis sorfina-wajib panggil anda otai yep pasal i start jatuh cinta pada felt sift toys ni tatkala melihat artwork kamu.huhuhu! :)

yna-okeh dear! :)

haza: tengs mama berkereta honda baru-buat-i-jeles! hihihi

sue : yup.kekabu dalam perot tedibear ;) hihi

:: Miss Naddy :: said...

hhahaah sgt cumel siot...
ok yat aku nk semua..terima kaseh aku sgt terharu...alhmdulillah pose2 ni ko mmg pmurah...hahahaha

nak aku stg mah ko amik ke??hahaahha

eis kamil said...

mahu gigit bunga gumuk malas berdiet!

cinta hana dan lukman said...

nak jugak!:P

.BUNGA. said...

naddy hahahaha dtg umah aku jeklah ekk... kikikiki

eis... dia tomel momel tauuuuuu! :)

hana : meh bg address ;)

:: Miss Naddy :: said...

yat..windu...haahahah

CikChelsea said...

sob sob dh lebih 10 orang, takde chance nk dapat T__________T

:: Miss Naddy :: said...

teriam kasih yat...
wah chenta berterbangan ya..
i like~~!!!


SAYA SAYANG BUNGA...18RATUSKALI~!!!

ARYN said...

comeinya yg love gemuk2 tu.hehe. handmade?

.BUNGA. said...

yup. handmade ;p