Friday, September 11, 2009

Manusia Baik Hati Baik Perangai :)

Salam.aduhlah lamanya tak update.tulah busy konon konon dengan mutants.ketagih.di-ulangi ketagih.tapi jgnlah smpi jumpa i dan jerit ramai ramai 'hoihoi penagihhh!' kerana sesungguhnya i akan terasa hati and maybe i akan kejar korang sampai dapat.ingat tu pesanan cikgu.kehkeh.

petang tadi ada majlis tadarus dan khatam al-quran sekali arung dengan berbuke ponse bersama encik tuan pengetua.macam biasa, cikgu ini ca alif but awal.kehkeh lagi.hari ni minum air sampai 4 jenis.spesis unta liar nih.dan hasilnya perot ber-goncangan.sumpah terasa macam ada nemo berenang renang dalam perot.kenyang air merangkap kembung hina.tsk.

hari ni ada 2 benda best yg jadi.alhamdulillah.bulan penuh keberkatan ni rasa tak layak pulak nak terima kebaikan hati insan lain.tsk.terharu okeh.terharu. cerita terharu yg pertama,semua org pun tatau yg i separuh sewel cari perfume CKIN2U POP.kerana beliau adalah limited edition punye perfume. tsk.gigih mencari sampai laaa dah rasa nk give up.give up dalam erti kata sebenar.GIVE UP!then dtglah hamba Allah bernama shakirin yg dengan selambanya telah mencarikan i itu perfume.walaupun beliau hanya berjaya menjumpai yg 50ml sahaja tetapi i terasa seperti shakirinlah insan mahmudah paling teror di planet bumi ni. syg u la shakirin! perfume itu telah selamat smpi dengan hensemnye di-rumah i tadi.

kemudian sila tengok di bawah ini pula. ambal IKEA yg menjadi idaman ibu ibu mengandung. IKEA hanya ada satu kat mesia ni. jadi jgn ngada ngada nak cari IKEA kat Batu Pahat,aku sepak kau nanti.sekali lagi,muncul insan best sudi mensedekah rohanikan ambal@rug ni pada i.macam tau tau je tak dapat bonus.u mmg best la Seily. tu tak kira lagi kaki kau yg masuk besi tu,then kena bersusah payah pos segala.kau tau tak i mmg sayang u!mmuaaaaahhhhh muaaaahhhhhhh! i ada dua keping ini rug.jadi mahu decor mana nanti i kasi tau.huhuhu! (macamlah ada org teringin sgt nak tau.kehkeh)

tsk.terima kasihlah anda berdua. bertuah sungguh i, :) tsk.wujud lagi manusia baik di dalam ini planet selain i.kihkih.vain.sumpahlah decor rumah gile2 raya ni.(yelah sgt!)

oh oh skill mutants semakin best,alhamdulillah.sila kawan kawan + geng bas sekolah bagi sokongan kepada sukasuki bunga ye.

ngantoknye. nak tido boleh??

2 comments :

perfume princess said...

laa. i got 100ml ck in2u pop. hehe.

.BUNGA. said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!!!