Thursday, September 17, 2009

Tak Faham Bahasa Ke Atau Memang Bodoh Keturunan?


kau nampak tak atas blog aku tu yang atas sekali tu aku tulis ape?

ini tempat rileks rileks.mahu bising bising sila pegi jauh jauh.

tak suka sila blah.

it's not like you are welcome here la moron.

tsk tsk.sumpah tak faham bahasa.



apakah bengap sampai kau tak faham apa yg aku tulis?


aku tau aku ada silent readers.silent readers aku ada yg hati baik macam bawang putih bawang merah tapi yg bawang putih la.yg bawang merah kan macam evil sikit.ada jugak silent readers aku yg macam s**l punye perangai.sibuk sibuk tengok page aku hari hari MENGHADAP sangat .geek in the pink. ni berangan alangkah bestnyer if one day dapat mintak autograph aku.aku tak kisah semua tu.

tapi bila kau intruded aku punye shoutbox tulis benda benda bodoh aku rasa otak kau memang masalah pasal aku tak pernah bloghopping blog org then tulis 'muka cantik,kreatif tapi mulut macam pantat' sukasuka hati kat blog orang.aku tau apa itu hormat pasal blog ni macam rumah org. masuk rumah org samada kau suka atau tak kau kena hormat.kalau tak suka buat apa kau duduk lama lama.sila gambarkan kepada aku mulut seperti pantat?kau tau tak pantat itu apa?atau kau bodoh amat sampai taktau pantat itu apa?penggunaan PANTAT yg kau tau adalah untuk istilah lucah semata kan kan?kau bukan tahu pun PANTAT tu boleh diguna untuk kuali,periuk belanga dan macham macham lagi pasal yg kau tau cuma benda benda LUCAH je!sah kau bodoh double.

nak tunjuk lagi kau tak macho dan bengap (tapi ada hati nak bagi piece of ur retarded mind kat aku) kau takut nak tulis nama betul serta link kau biar aku jejaki kau.wtf!~tsk tsk.aku bersedih bagi pihak kau.

isu ni aku pandang serious kerana kau dah mencemar blog aku.kau tau tak IP address tu guna dia apa?itu untuk track kau.bodoh.jadi jangan sampai aku track kau.zaman sekarang teknologi dah canggih you moron.otak ada kan?jadi guna.jgn buat sample saja.selamat hari raya,tapi bukan untuk kau.untuk semua readers aku.

p/s : bulan bulan puasa ni kau jgnlah try nak cabar keberkatan ramadhan.

11 comments :

FiFFyMaFiA (",) said...

waaa... sape la peskodeng gila tuh.. kak bunga jgn duli sgt kt budak gila tuh. dia tu la yg mulut mcm tuh. jeles je dia tuh. dah la cuak. kalau brani beri link la woh..

eh emo lak fifi kt cni.. slmt hri raya kak bunga.. hehe (",)v

ynadona said...

kakak bunga...im still wondering...look skg mulut siapa sebenarnya yang 'macham pantat' yang di katakan itu?hahahahahaktuihhhh!!!vudus punye orang.satu jari tunding orang,4 ekor jari fucking ko sedang jolok lubang idung ko sendiri s**l!

notakaki:sebab i sedang dalam nifas so boleh anggap sedang excuse diri daripada tidak mencarut kan?kekekekek!

.Anna. said...

woah! sabar sis sabar.

die tu yg x sedar diri kot. cakap org macam itu ini, tp daripada ayat die tu kite bley tau die tu cmne. low mentality.

tengkujuh said...

huh!! bodoh tul orang tu bunga. jgn layan. psycho tu. dia jeles tgk kita happy2 blogging. dapat kawan reramai. sukasuki tulis itu ini. ramai orang giler yang kelihatan normal kat dalam dunia ni. buat dek je. lama2 dia diam ar tu. dia jeles akan kebahagiaan u tu sebab dapat suami lelebah enchem, pandai jaga umah walaupun tak pandai masak (opss..itu pndapat dari pembacaan dalam blog ni yer, kamu yg sendiri mengaku)hehehe... biak pi dgn orang yang kuat mendengki dan suka iri hati ni. dia kurang solat lah tu.

JOM kata kita ramai2 semua geng bas sekolah ucap takziah untuk pen-skodeng mulut cam *tut* tu.

SELAMAT HARI RAYA....

.BUNGA. said...

fiffy : kan kan?kenapa tah org kalau nak sgt cakap benda benda buduh kat org lain tapi takut aduiyaiii nak bagi link.sila pegi j*****m!

yna : betul! 5 markah tambahan untuk carutan anda! kalau org tuh lelaki semoga awek dia besok gemuk dan bermulut jahat kalau pompuan plak semoga bf dia gemok dan bermulut c****a! haahahaha! hambik kau! pantang betul aku!

anna : sabarrrrr... (tapi pastuh hilang sabar balik...huehuehue)

tengkujuh : DIA DENGKI KITA BERKASIH SAYANG KAN KAN KAN??PASTUH PENAKUT NAK LETAK LINK! AH BODOS DOUBLE~! SELAMAT HARI RAAAAAAAAAAAAYAAAA! (--,)!

:: Miss Naddy :: said...

haahahah lawak kan bile ade manusia jahiliah yg jeles berkata2..da la jeles pastu nk kate bukan2 lak...wat malu jek..nmpak sgt diri tu bodho & kurang pandai serta berIQ rendah byk dr seekor vavis...

pehal ntah..kalau da tak suka, sakit mata dgn tulisan kawan aku ni..ko blah..tak yah sebok2 baca..kalau ko nk komen nk hentam kawan aku..ko pi tulis kat page ko sendiri..ni nk kat page org plak.."mulut cam pan**t" lawak sguh..atau adakah die sdg berimginasi mulut pn,bunga seperti itu>>haa kan da kantoi..anda suka bunga tapi tk dpt jadi mcm die lalu anda kutuk2 die dgn harapan anda mnjadi topik perbualan ramai..haahaha kurang pandai shiyal..heee

yat..sabar ye..kan ke biasa da org jeles & tak puas hati ngn ko..hahahahaaa aku teringin la org mencarut2 kat page aku...nanti menandakan yg aku ni hebat..org jeles..tapi takd erezeki lagi..

to pen-skodeng yg hebat itu..dtg la bertandang ke page saya..dialu2kan utk mggunakan kata2 lucah yg berunsur jeles itu kerana dgn cara itu terserlah la kebodohan kamu serta ketidakpandaian kamu serta kejahilan kamu...haahhaha

aku suke tulis..aku nk wat esei ble tak yat kat comment ni??haahah

yat aku jeles ngan ko..aku nk mencarut ni..
%%^%$%%#$#@#&*(*^$%$#%*&^&*$...hahaahaha

.BUNGA. said...

satu dunia pun tahu kenapa aku SAYANG kau laaaa... ;)

Stevie said...

Sometimes readers are assholes. Ni blog, ske hati nak tulis ape la kan???

Kalau tak nak sakit hati, jangan baca.

Am I rite??

Wan Anis Sorfina said...

tu dia, dia dh start balik dah.. nnti bukak round table, kita terjah lagi! yaaaaa ~

cinta hana dan lukman said...

laa...ada plak orang style ginih..masuk tengok blog orang pastuh selamba badak jek leave message mencarut mcm tuh..badak pun tak selamba macam tuh..sabor je lah puan bunga oi, orang ni kadang2 pelik..mungkin dengki jugak kot..hmm...

.BUNGA. said...

stevie : yup. sometimes they are.and you are definitely right babe. SELAMAT HARI RAYA BUDAK RABBIT! :)

wan anis sorfina : *sigh* i dunno human ni... weird and complicated...

hana : adaaaaa.... nanti later on u akan terjumpe jugak insan begini yg weird gile plastik menyampah aku! hahahaha... ;p