Thursday, October 29, 2009

Apa Makna Hidup Kalau Tak Menghargai Orang Hemshem.

dahlah tak dapat berblog sebab internet connection macam sibet.bila dapat berblog pulak tajuk entri dah macam hape hentah.macam rakus ke hape. birthday i dah lama lepas tapi masih ada insan yg sudi buat perut i kenyang dan gendut.terima kasih untuk melmel kerana sudi menglamsapkan duit untuk perut i yg rakus dan barbaric ni.tak pasal pasal tika dapat makan free sama. perut kenyang hati harus girang.heh.

siapa lagi mahu belanja kau makan time muka jerawat bertepek-tepek tapi kawan masih sanggup bawa kau makan tempat mahal?ha?ha?melmel dan tika lah jawapannya.hihi!

riang sekali dapat makan free.

hot choc black metal pasal ada lambang tu.kenapa tak buat bentuk love?

depan pen-sponsor kena buat lambang keamanan tanda bersepadu.

heh.mengkumpul lemak.

secret recipe jadi pilihan perut rakus kerana terhingin sangat nak makan choc indulgence. lain macam pulak rasa rakus perut sejak akhir akhir ni.hapehentah sikit sikit nak western sikit sikit nak western.lempang tahu.dahlah sikit sikit camwhore sikit sikit camwhore sumpah org ingat kita first time masuk SR maluu maluuu! lepas itu perasaan riang bertambah tambah bila makanan sampai. terus macam askar baru balik perang dah bertahun tak jumpa makanan.makan dengan lahap.tika la.i tak.i sopan.heh.
nak nak lagi ada pelayan restoran yg sumpah muka comel gilos dok kehulu kehilir bikin jiwa kacau. sikit sikit lalu tepi lepas tu toleh toleh.aduhh sumpah menusuk kalbu.ini mcmpart of the servis ke hape since kitakan kena bayar service charge kan.hentah.jiwa jadi kacau oh tak tenteram sungguh asyik nak buat buat pandang tepi saja kot kot la mamat hemshem ni pun pandang jugak.*bleghhh!* tengok nama kat nametag, nama dia 'TRAINEE'.hentah nak panggil apa.TRAIN ke AINEE ke hape ke kot tak pun RAIN ke.heh dahlah suara macho. comelnyer kau aku letak dalam botol baru tau.

ha.tengok.ini dia si penggoncang jiwa (apesal aku jadi jijik baca ayat sendiri??) dahlah hemshem smart lagi pulak.time ni i dah dirasuk cinta dah.hahaha.lepas ni confirm kau femes oh. Secret Recipe Batu Pahat yeee... ^_^ educated juga. bila dia speaking not bad la. hoh. sebelum balik tinggalkan note untuk dia. tulis atas tisu. auwww sweet. 'hey boy, you are damn cute'.sumpah tak hingat umur masing masing dah 26. sumpah tak hingat yg i dah tak single lagi. kehkehkeh. lepas baca entri ni sumpah mesti ada yg kata 'dasarrrrr pompuann tutttt tak boleh tengok lelaki hemshem sikitttt lupa hanak bini kat rumah!blablablablaaablaaa!!!" haishhh. tengok la balik tajuk entri i tuhh... kehkeh. 'apa makna hidup kalau tak menhargai orang hemshem'heh.

dah.bye.

23 comments :

:: Miss Naddy :: said...

hahahaah aku adalah slah seorng pngemar org hemshem...(errkk puan bunga,sila off record kan apa yg sy tulis ni ye....)

hahahaah...tipu kalau ade yg kata...aku tak pandang rupa..hahaha hensem ni mmg masing2 punya perspektif...mcm i ngn bunga...mmg dr dulu tak ngam...bila dia kata "perggh giler comey @ hemsem @ macho" aku da tau da mcm mana rupa org tu...hahahah sbb mmg pada mata aku tak hemsem...mcm tu pun ko kata comey yat??wahahahahaahah...dan dia juga sebaliknya....
(sila offrecord yer...)

ksimpulannya..aku teringin nk makn secret recipe ni...sila belanja aku yer yat....(errkk apakah??)

sekian.. hahahahaha

.BUNGA. said...

hahaha!~ sibettttt!!! naddy punyer taste mesti yg berbulu... kehkehkeh!! weiiii izal hemshem occayyhhhh!!!! :D macho hamat!!! and this boy is damn cute toO! wehhh sesekali aloi la banje makan wehhhh... asek kitaaaaa jek kuar dueettttt!!!!

:: Miss Naddy :: said...

hahahaah izal tu mmg aku tak boleh ckp la...tu la satu2nya yg sangt ok...hensem....

tapi...yang lain2 je...hahaha smua muka skema..dak2 nasyid..hahahaha

oi..bulu2 jgn sebut ea..sensitif..hahahaah aah la..jom pow aloi....

"aloi..senyumanmu indah bak suria...kau la yg teristimewa"

(harap2 aloi baca ni & trus blanja kita yat)..

.BUNGA. said...

aku kan berhemah mulia... haruslah cari bf yg muka muka nasyid dan terbaik dari ladang.... hahahahha!~ bad boys bad boys ni xder duit sgt ahhh... hahahahahaha!~

:: Miss Naddy :: said...

sialan..oit astagfirullah...tak bek la tgk org sbb duit...ko jgn kikis wit org..tak baik...ko ingt ko da hot sgt ke nk dptkn org kaya byk wit???haahah ko ingt ko layak ade suge dedi ke yat??hahahaah

aku pun tak layak weh..sob3x...hahahha

weh aloi ade suge dedi weh..jom pow die..hahahha

smiley miley -____- said...

cantik.=D

ZIANA ♥ FARREL said...

cik bunga...
nape x close up muka budak itu???
owh..sgt2 la nak tgk..nmpk sipi2 xclear plak tu...
kekekke..mama gatal ari jumaat pagi..lalalallalala

gadisLENSA said...

yelah..time nak mintak bunje wat la ayatt memuji..cemane la aku nak bunje korang, dah korang x kua ngan aku..x kan aku nak bankin wet kot bagi kat korang..::naddy, yatt aku dah bankin duit nam ribu kat akaun korang..korang pi la makan sampai pengsan..:: begitukah??..

naddy memang suke yg berbulu..

.BUNGA. said...

naddy : HOIIIIIIII SUGAR DADDY I JANGAN MAIN MAIN K NANTI I MENGAMUK KARANG!DAHLAH I NI CANTIK!!! HAHAHAAHA!

smiley miley : hah?apa yg cantik? *confuse*

hotmama : susahhhhh sangatttt! hahaha ni pon kawan yg tolong rompakkan gmbr dia... hahaha. orgnyerr sweet sangat! :))

aloi : cakap je. bak ah sini duit.akaun aku bleh bagi.hahahahaha!~

ZIANA ♥ FARREL said...

aduih....klu dpt close up boleh la jadik calon teddy boy ni...kekekekkeke..

:: Miss Naddy :: said...

aahhhhhhh ko ingat aku takut ngn suger dedi ko tu??hahaha bukan cantik jela weh..hot, seksi, dambaan para jejaka serta lawa ok...ok...i repeat.....OK~~!!!

aloi...bank in jela..guna maybank2u..hahaah

oi bulu2 jgn ckp kat sini..nti abang bulu2 lebat cari i kang..auwwww
(ok aku nk pi muntah)

.BUNGA. said...

hotmama : teddyboy??? auwwwwwwww~ :))

naddy : SUGARDADDY ehhh.... ;p

nad nazira said...

haku dah lama giler tak jengah resepirahsia batu pahat nih..asik lepak kat rengit jeeee..haha..nantilah aku terjah anak ikan kiut nih..:)

.BUNGA. said...

hah nad sila terjah. kompom puas hati.hahahahaha! auwwwww! ;p

Cahaya Hazrini said...

saya menyokong (sign petition) dengan tajuk anda.. hahaha...

.BUNGA. said...

GIMME FIVE!!! hahahahaha!~

acap said...

i terfikir, knp mukan muke i yg terpampang kat blog neyh ea??
knp mesti mamat tuh??
uwaaaaaa ! haha//

*siap laa mamat tuh..aku bom secret recipe BP nti..huhh !

.BUNGA. said...

acap kalau nak muka u maka segeralah kerja di SR sekarang! hahahaha!~ oit muka u dah pernah terpampang hokeh! besar lagikkk!

acap said...

hahaha//
alaa, kije kar SR kew??
xmo larh miss..
nti kene ngorat ngan owg2 gatal mcm miss..
wakakakaka//

aah kan..
tp tuh dahulu kale..
bg laa pix2 yg latest..
hak3

.BUNGA. said...

acap haippp jangan derhaka!
mintak ampun cepat! :p

acap said...

wakakaka//
opssss~
ter-derhaka plak kan..hik3
mintak mangap sangat2 yerp miss..
=))

+black.angelz+ said...

Wah..cam syok jew wat gitu..kikiki

mau try ah kat mamat piza dpn opis..ngee~

.BUNGA. said...

haaa... sila sila... ;p