Thursday, October 8, 2009

Balada Orang Sudah Tua (^_^)!

baiklah. atas permintaan i sila nyanyikan i lagu HAPPY BIRTHDAY secara beramai ramai dalam bahasa tamil. (mel sila nyanyikan untuk aku). dihargai sungguh birthday wishes yg melampau banyak dari korang2 semua (kawan+rakan kerja+rakan maya+students) sumpah i rasa macham selebriti AF yg terkeluar awal pusingan pertama.glamour yg suam suam kuku kaki kambing. wish kat facebook yg menjalar2 tuh rasa cam nak simpan jep dalam frame. terharu la when a total stranger wishing u a bufday wish. (T_T) uh uh!. terima kasih semua yep! meh polok meh!

tapi sapa yg cakap 'hepi birthday.kau dah TUA maka sila beranak sekarang pasal kalau kau tua sangat susah beranak.seram tak seram tak' maka sila claim tendangan padu gaban dari i pada minggu hadapan ye.biasa neh molot nak kena gam gajah neh! episod terharu dimulakan dengan kezutan dari geng bas sekolah dikepalai oleh Kak Sally yg seram berbaju oren. melampau la terharu (sila kira berapa kali i guna perkataan TERHARU) bila semua org buat buat sebok rupa2nya tengah setting kek and lilin kat bilik sebelah.lepas tu Tika datang bawa kek cokelat sambil semua semua nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUU! oh! i neh mengaku berjiwa kental tapi lepas tu mata dah merah2 la pulakkk! sibet betul mereka! nasib bek tak meleleh leleh! hoh!
saksikan muka geli saya! (terharu campur gembira) (T_T)" mata dah merah oh!

nak sembelih kek American Choc yg SUPERB-SOHDAP!

thanks to Tika and Kak Sally (wanita seram berbaju oren) for the suprise! aku sayang korang!

lepas tu balik sekolah paksa TIKA belanja i makan (tak tak tika yg dengan baik hati nak belanja cacing dalam perot i makan).pegi la makan kat PIZZA. kan dah dewasa jadi bolehlah makan pizza selalu tanpa merisaukan bontot jadi besar ke apa,selambakodok.kehkeh.(sudah besar jadi boleh sebut 'bontot' banyak banyak kali)takdakaitan. dahlah mmg tengah lapar jadi menu yg dihidangkan (skema ayat!) takada masalah untuk dihabiskan! nyumnyum!

pizza hut.umur dah 26tahun kena la Italiano skett!!

tukang bayar sdg mem-pomotkan pepper.apa motif tah.

tukang makan yg gembira lalu camwhore sebentar.

mango tango yg WAJIB ada.(kalau takada harus ada yg berguling2)

lagi muka org berusia 26tahun yg matang dan bijak *blegh*

tukang bayar buat muka tak redha.

tukang makan buat pose comel menawan hati ibu.

burppp! alhamdulillah dah kenyang jadi sudah boleh balik.thanks Tika for the treat. aku janji tak buli kau dua minggu! (^_^)! sampai rumah mak masakkan makanan favourite nasik lemak dengan sambal tumis udang and ayam goreng rempah, hubby pulak masa dinner masakan mee goreng udang di-masak dgn kasih sayang sejati.i rasa tahun ni punya birthday misi mereka adalah untuk buat i gemuk! perut pun macam tau2 je, boleh sumbat semua benda tanpa sebarang masalah! hoh!

birthday tahun ni super bermakna passal tahun pertama celebrate sbg isteri org. mana tahu tahun depan sambut sbg nenek org pulak?kehkehkeh. best rupenye sambut dengan husband ni.huhu.takpayahlah share dengan korang.korang budak budak,ape tau!huhu!

thanks kepada students yg bagi hadiah and yg paling i suke adalah lampu tido lovelove pink tu mmg seksayyy la.auwww! huhu! thanks kepada semua ya.doakan i berubah menjadi seorang ORANG yg lebih baik lg pd masa akan datang! (^_^)!

SAYANG KORANG SEMUA!

p/s : oh hadiah dari hubby tak dapat lagi :( benci! hubby kata suprise. suprise apa ntah. oh tertekan nyer tunggu!

13 comments :

:: Miss Naddy :: said...

bestnye makan2..heee pasni blanje The Juans ea..kita pow aloi...hehehe
bestnye..ramai yg sayang ko yat...

cinta hana dan lukman said...

lor,termiss plak..hepi besday ek puan bunga..wish u all the best..eh tak best la ucap ayat standard nih..hana tukar..

semoga hidup kamu ini sentiasa di sisi orang2 yang menggembirakan kamu dan kamu juga membahgiakan orang disekeliling kamu"

amacam? skema dan nampak berbeza kan ayat i nih?kui kui

hepi besday dear

~H @ N i ~ said...

bunga sayam
happy busday to u
may ALLAH blessing his showers upou u at all time.. ;)

~H @ N i ~ said...

bunga sayam
happy busday to u
may ALLAH blessing his showers upou u at all time.. ;)

eis said...

wah..byknya jenis makanan yg dimakan pd hari ini! hpy bday :)

feena said...

hepi besday ye sis bunge~
semoge panjang umo, murah rezeki, n cpt2 dpt baby... heee~ n most important sentiase hepi2 di samping mereka yg terchenta...

gadisLENSA said...

huhuhu..share arr ngan aku , cemane bestnye sambut ngan husband.aku kan dah dewasa..hehehehehehe..yg len aku x nak tau..wakakakaka..

CikChelsea said...

selamat hari lahir kakak bunga!

p/s: mengapakah normala abdullah berada di dalam gmbr? adakah beliau juga tenaga pengajar di SMTP? ~.^

ZIANA ♥ FARREL said...

btw, i think its not to late to wish u happy bday dear...may all ur wish come true...cepat2 generate anak...penangan anak ni lain tau..heheheh...xoxo ziana

Miss Fasha said...

selamat hr lahir mungeee.. wah 26 olredi.. miahahahha.. stay cun!

.BUNGA. said...

terima kaseh semua yepppp! (^_^)!
birthday celebration bese2 jep... tapi memorable habesss... ngehngehngeh!

sayang kamu semua oh!

Cik Rara said...

epy bsday to u dear.. moga pnjg umo n murah rzky slalu k.. :)

.BUNGA. said...

thanks cik rara! (^_^)!