Friday, October 2, 2009

Ber-Belah Bagi Pulak... (-_+)" (Muka Nak Kena Tumbuk!)

Dahdah.abaikan ajelah muka muka berbaur nervous dibawah tapi lagi mahu camwhoring. nak kutuk sila kutuk dalam hati.tsk (+_O)"

siap makan tak lalu walaupun mak masak ketam masak lemak (sibet betul ni semua pasal nak pegi interview la neh!double sibet pasal tak dapat join geng bas sekolah pegi rumah radin.tika kata lauk banyak.rugi rugi.(lepas tu kalau i bising gemuk gemuk sila tampar di-pipi)

sempat tidur sekejap lepas balik dari sekolah.kroOohh..krOoh... pukul 2pm baru macam terhegeh hegeh nak bersiap.tapi agak ajaib jugaklah pasal siap semua termasuk makeup *ceh!* dalam masa 30 minit je.30 minit wohh! wajib pakai baju 'bernasib baik' i.ngehngeh.giler menyampah siap paksa hubby teman pg interview.gedik whoh!

muka bercampur nervous.NERVOUS okeh! tak penah penah NERVOUS yg seteruk ini!malu betul kalau org kampung tahu! dalam kepala otak dah fikir fikir nanti mock teaching nak ajar apa.kehkeh.the only thing yg i sangat master adalah ADJECTIVES pasal tadi baru pas buat revision dengan students kat sekolah.huhui!~
lepas tu mahu buat lagi PEACE padahal dalam hati dupdap nak mamp**.*finger cross*
hubby mmg dedicated habis la.sanggup teman wife yg gedik camwhore pergi interview.siap pakai t-shirt yg i suka semata mata nak bagi semangat bebeh.ter-ganggu sekejap fokus i.ngehngeh! sampai kat UTHM pukul 3pm lepas tu dah macam students foreigner kehulu kehilir cari bangunan B1. siap tanya students tapi masing masing buat muka tungkik sambil kata "Err..errr... kitorang students baru kakkk... taktau sangat...kat mana blok B1" last last macam nak sepak je sorang sorang pasal blok B1 adalah blok dimana kami berada. then terus straight pergi ofis admin.phewww.orang kedua sampai tuuu.mmg dedikasi habis la whohh! tadi semua sekali ada 8 orang dan i sorang je perempuan yg wujud kat situ okeh.ni apa ni,perempuan dah pupus ke?nasib baik hubby teman kalau tak mmg habis la mamat mamat tu kena ngorat dengan i pasal semua pun handsome woh! kecuali sorang uncle india yg first first datang *gila kau nak ngorat dia jugak*!! semua pun belek belek resume laa,sijil yg tebal tebal cam kamus dewan la.rendah diri betul laa... (o_O)"

then bila tiba turn i *lucky number one walaupun sampai tadi adalah org kedua*
phewww! alhamdulillah la semua pun ber-jalan lancar siap keluar slang ngada ngada bila speaking.haruslah muntah.kehkeh.siap bagi janji janji palsu konon i ni penyabar la dengan karenah students, berdedikasi la, able to work under pressure la, fast learner la semua pun goreng je.hehe!~menurut firasat macam okeh la.ada harapan walaupun taknak le mengharap sangat.ada rezeki ada laa... rezeki anak anak.kehkeh! nasib baik tak kena buat mock teaching whoh cuma sessi bersoal jawab je.amin!

habis je interview hubby belanja brownies yg lazat ber-krim beli kat jalan LimPoon.sedap nyum nyum laaa! sambil makan tu macam terfikir fikir jugak la.. betul ke keputusan yg i buat ni?dah tak sayang ke i dengan sekolah?entah eh... perangai students banyak buat i merajuk la... (-_-)"

*in doubt*

oh oh dan terima kasih banyak banyak pada yg wish kat i say gudluck siap ada yg ber-doa la sesungguhnya i sungguh ter-touched la babes! sayang semua sampai lebam tau tau tau! mari kita ber-pelukannnnn! (~_~)

14 comments :

eis said...

satu-satunya 'bunga' masa intvw, ada harapan la tu. ermm..intvw apakah agaknya?

ynadona said...

agak2 dapat tak?kalo dapat..wee..bangga.kalo x dapat, teruskan jadik guru kesayangan student.2,2 pun ber-bakti pada anak bangsa.all the best!

apizz㋡ said...

saya pon budak baru di uthm ni.
xtau name blok. HAHA :P

mizzsyaidris said...

ouh tingat scandal dulu study kt uthm.hahaha

.BUNGA. said...

eis : HOHO! tatau jugak... insyaallah kalau ada rezeki ada la... ;) oh interview jadi tutor... ;)

yna : hehe... betOl betOllll... ;p

apiz : nasib baik akak tak jumpe ko tadi...kalau ko jwb camtuh mmg kena sekeh oh! hoho! errr... banyak betul students 'GELAP' kat UTHM eh.. dah mcm kat Zimbabwe dahhh.... ;p

.BUNGA. said...

harkkkk! nasib baik skandal DULU... ngehngehngeh! ;p

~H @ N i ~ said...

alhmdllh.. i doa kn yg terbaik untuk u bunga..

mari bepelukan secara ramai2..hik3

~H @ N i ~ said...

alhmdllh.. i doa kn yg terbaik untuk u bunga..

mari bepelukan secara ramai2..hik3

.BUNGA. said...

thanks ye hani.. ;))
alahai sgt touching laaa...

jomjomjom

berpolok polok! xoxo! :)

| eus | said...

hoho... lme xsinggah! intebiu?! klau eus, mau tekencing! hahahaha.... bangganyer hanya 'bunga' sekuntum.... uuh.. insyaALLAH... eus doakn juga!

.BUNGA. said...

haha..memula siap takut takut jugak.lama lama okeh dah siap tamau stop bercakap...kuikuikui!~

Sweet_Lolita said...

moga2 dpt la interview tu kn..hehe..ehh,besh gilaq dpt mkn kek ps interview..mst mke heaven je..hehe :D

.BUNGA. said...

aminnnnn... ;))

tengs tengs!

huhuhuhu...

eh! said...

hahaha tau pon.
UTHM ini dah macam kat negara2 arab dah. HAHAH
sila lah mengajar mereka yaa :P HAHA