Tuesday, October 20, 2009

BIADAP!!

tengok tajuk font besar mmg dah boleh agak la post ini sememangnya post amarah. tidak syak lagi.
blog cikgu yg terhormat ini sudah semestinya akan dibaca oleh students. itu pun tidak syak lagi.

okeh. begini la.

cikgu ini lebih rela mengajar dan menghadap kambing yg dengan girangnya meragut rumput dipadang padang nan indah permai daripada mengajar SEORANG BUDAK BIADAP YANG TAK TAHU NAK HORMAT CIKGU. mintak maaf la kalau kau bodoh dan tak faham faham apa yg aku ajar. aku memang tak halal segala ilmu yg aku ajar pada kau. SPM tinggal beberapa hari je lagi boleh pulak kau buat perangai pailang dengan aku. kau ingat kau siapa?? datang buat huru hara depan rumah aku. memang sampai mati la aku TAK HALAL ilmu aku yg tak seberapa tu.

sekian.

p/s : students 5 KM 2 yg selalu tak buat kerja tu pun lebih menjadi kesayangan sekarang. so kau tau tempat kau sekarang dekat mana?

10 comments :

honey bunny said...

oh sgt la kuang ajar when student biadap..
sabar eh cg..
hehehe

.BUNGA. said...

YE SABAR LAGI NI...HUHUHU!

:: Miss Naddy :: said...

mmg dasar siamang...kita buakn nk balgak kan??tapi kalau da kes orng tak sedar diri..belagak tahap dewa2 patut kita lakukan..dasar studnt tak tahu diuntung..nk spm masih nk wat taik ngn cekgu...sialan~~!! otak letak kat tapak kaki...

.BUNGA. said...

ITU PON KALAU ADA OTAK!!

atiquepinky said...

jgn bunga~
x baek~
nt x senang idop dia~
cikgu kne byk besaba taw~
;p

.BUNGA. said...

huhu!~
dah habis sabar dah ni.ngehngeh!~

gadisLENSA said...

x nak kua paper?hihihihihi..

.BUNGA. said...

aloi nak nak nak. aku nak glamour-wohhhh! hahahaha!

✿farahwir✿ said...

betulla bunga..kadang2 memang menguji kesabaran..baru2 nii farah pon dah nekad tidak menghalalkan ilmu seorang budak..
sebab farah tegur adik dier pakai singlet nampak ****..letak dalam FB..adik dier tu baru form 3..kakak dier tu dah laa gemok..form 5..farah aja add maths last year time akak dier form 4..so, kakak dier secara terangan suh farah jangan tegur adik dier..katernya mak dier pon tak kesah..cikgu lak nak kesah..tulis postwall kat FB..BIADAP!!hurm..

d great bowler. cehh. said...

uish..bahaya noo tuh smp xhalal.
susah tuh.!
bley terumbang ambing hdup woo.

wahahaa..

bersabarlah ckgu bunga.. ini satu ujian.
lalalla~