Monday, October 19, 2009

Datang Tak DiUndang Maka Kau Harus Sadarrr Diri!


arghhh beremosinya i malam ni!! esok ada pembentangan headcount trial SPM, time time nilah jerawat nak interframe! (harus kelihatan ayu dan flawless depan pengetua.auww!haha) jerawat ni impak dia sgt besar dalam hidup i.terus self-esteem rasa macam dah menurun ke paras berbahaya. terus rasa mahu MC esok secara tiba tiba (hehe.nampak macam saja je nak sambung cuti.kantoi.hee..) takdekenamengena. kenapa kenapa! kenapa kau mesti tumbuh kat dahi aku! kenapa tak kat dahi naddy ke kat dahi ynadona ke ha ha ha? kenapa mesti aku!! stress habis habisan. adalah penting untuk i kelihatan cantik esok hari. hukumnya wajib. psl.. err pasal... ntah. saja saja.haha. sepak karang.

arghhhhhhhh!!

sekian entri tunggang langgang dari i. babai.

10 comments :

:: Miss Naddy :: said...

citt...patut la tetibe muka aku ade jerawat baru nk masak ranum ni..rupa2nya ko sebut2 nama aku...arrghhh kenapa..kenapa...aku mahu kelihatan gijes di mata students ku sekaliann...oh nampaknya...gagal...sekali lagi...*sigh..*..

jerawat sila la pergi...i beg u...

ynadona said...

woit woit!!!pehal sumpah i kena jerawat??isk!i nak kena pergi kursus lagi 2 hari nih..mane nak dapat ngorat jejaka2 ganteng kalo ada jururawat di wajah ini? agagaga!

.BUNGA. said...

naddy : kehkeh. sumpah rasa cam bergembira bila ada geng jerawat.hOhO. adakah kita masih kelihatan hot walaupon jerawat mcm sibet berterabur di muka??jawapannya TIDAK!! wtf!

yna : wah wah, laju sunggguh kalau kena sumpahan ni heh?hahaha.SUKA! SUKA!

:: Miss Naddy :: said...

cissss..weh ko nak bawa geng2 jerawat ea..hahaah u r not alone...hehehe

kalau ade jerwat kurang gojes la..tapi tu aku la..hahaah weh aku sgt windu kan wajah ku yg dulu...(macm la dulu aku gojes) wahahaha

donadoni..kejam kan die..sumpah2 kita..sebut2 kita pasal jrwt ni..hahaah jom gorol die..hahahaah

.BUNGA. said...

muahahaha... ^_^ ala.. bergurau senda dipagi raya deepavali... huhuhu... okeh okeh aku pon nak muka yg licin flawless dan gebus... dats y aku sumpah kau and yna.. kihkihkih!~

uwaaa... plestik sejeriiiii!

.BUNGA. said...

muahahaha... ^_^ ala.. bergurau senda dipagi raya deepavali... huhuhu... okeh okeh aku pon nak muka yg licin flawless dan gebus... dats y aku sumpah kau and yna.. kihkihkih!~

uwaaa... plestik sejeriiiii!

:: Miss Naddy :: said...

hahhaaa sengal...buang duit weh...bek bagi aku wit tu..pastik sejeri hanya untuk yg darurat hokeh..takat sebiji dua jerawat..ape kate amik pisau kikis..wahahahaha

bukankah jerawat itu pemanis??(hak tuih...padahal nk sedapkan hati...)...wahahahaa ape kate transfer je kat aloi..hahaahah

.BUNGA. said...

DENGAN KUASA BULAN TRANSFER JERAWAT KE MUKA ALOI! HUAHUAHUA!

:: Miss Naddy :: said...

pastu bila aloi tahu die gunakan kuasa bulan transfer kat kita balik..haahahhha

.BUNGA. said...

hahahahahaha! mentang2 muka aloi flawless! auwww! hahaha!