Monday, October 26, 2009

Hampir Satu Dekad (Tribute For Hot Mama Linda) ^_^

entri berkasih sayang namanya. ceh ayat pertama je dah pailang.heh! ini linda. eh eh dah macam ayat budak darjah satu pulak.ini linda. linda kucing peliharaan kawan saya.apakah itu?!tengok.kalau dah jodoh tidak kemana. baju dahnak hampir sama walaupun tak janji.haa.kan kuat kimia (chemistry) disitu. mari kita berjalan turun laluan memori (walking down the memory lane) hape hentah kau merapek oh!

dulu kan dulu kan, i pas SPM kan macam ngada ngada nak cari kerja kan then i kerja kat satu hentian bas kat Yong Peng. The Lucky Garden. ingat lagi. jadi cashier yg kerja macam nak mati tapi cuma dapat RM500 sebulan. tapi masa tu raya macam kaya gila la pasal seumur hidup pun tak pernah pegang duit banyak mcm tu.itu cerita lain la. nak cerita pasal linda. ok kenal linda disitu.gila pendek dan padat sekali penerangan bagaimanakah i kenal linda. ^_^ summary writing sungguh.

linda baik, peramah dan kelakar. dulu kan kami pergi kerja pakai baju yg femes gila tu semua orang pun pakai.alaa baju basic Tee lepas itu kat dada ada tulisan 'HAINES'.ha ingat tak ingat tak. kami ada baju itu warna kuning.lepas tu pakai sama sama. macam cute je.lepas tu janji janji nak dtg kerja pukul berapa, makan mesti nak sama sama.lepas tu suka makan kuih kuih free tak bayar.heehe. linda kan cantik sgt tau lepas tu dia suka cerita pasal family dia yg kelakar.paling ingat dia cerita mak dia suka membebel la hape la.

tapi paling menyentuh perasaan kan ada satu masa tu i dapat form 6 lepas tu macam sayang nak tinggalkan kerja jadi after school terus kena pergi kerja pasal masuk kerja pukul 4 petang. linda kan all the way dari yong peng datang ambil i kat sekolah.auww rasa sweet sgt. naik motor okay!lepas itu rasa sayang sgt kat linda pasal sgup berkorban.uh uh.sedih. hari last linda dan i kerja kat lucky garden kan kita makan KFC then masa tu ada soft toys percuma Looney Tunes tau pilih pilih la kita nak apa ada Donald Duck la, kucing tu then ada Tweety la lepas tu linda beri i dua biji tau Donald Duck dengan Tweety. sobb sobbb sedih ;(

then kami lost contact sampailah weekend smlm ni kami dapat jumpa semula.oh linda masih cantik macam dulu.anak dia dua orang sumpah macam anak mat salleh.rindu sangat dengan linda.linda kau tahu tak aku sayang kau? ^_^ tak pernah lupa kat kau tahu. terharu bila linda beri hadiah sempena reunion jejak kasih kami.

comel kan?terus jadi kesukaan dan gantung dalam kereta.terus rasa teruja dan memandu dengan perasaan comel sepanjang waktu ^_^ terima kasih linda. The Junas dapat ini semua kecuali andak.hihi!

naddy dengan baju kesayangan. ni kesayangan i ni. ^_^



oh hebat rasanya jumpa dengan orang2 yg kita sayang. tapi terkilan sikit pasal aloi tak dapat join. next time ya darl!! ^_^

for linda : AKU SAYANG KAU! till we meet again.love love.hughughughug!

10 comments :

~H @ N i ~ said...

auw.. best nye kamu2 semua.. berjumpa2 sambil tukar2 adiah.. i like.. =)

:: Miss Naddy :: said...

oo ko tak cite pon aku keje kat Lucky Garden yg sgt lucky tu..hahahaha ade linda ko kerek ngn aku yer time tu..aku geng ngn kak shanti je (ingt tak akak india yg wat air same2 ngn aku)..hahahhh

untuk smua kawn2 yg anggap aku kawan..luv u guys...sampai mati..bukn sng nk dpt kwn yg btl2 kawn..kwn swaktu sennag mmg senang nk jumpe tapi mase susah smua wat dek jek..pailang..pinjm jap ayat ko yat...hahahah mari comolot..comolot~~!!

:: Miss Naddy :: said...

oo ko tak cite pon aku keje kat Lucky Garden yg sgt lucky tu..hahahaha ade linda ko kerek ngn aku yer time tu..aku geng ngn kak shanti je (ingt tak akak india yg wat air same2 ngn aku)..hahahhh

untuk smua kawn2 yg anggap aku kawan..luv u guys...sampai mati..bukn sng nk dpt kwn yg btl2 kawn..kwn swaktu sennag mmg senang nk jumpe tapi mase susah smua wat dek jek..pailang..pinjm jap ayat ko yat...hahahah mari comolot..comolot~~!!

gadisLENSA said...

huhuhu..skuter merah dah kne jual..huhuhu..yayaya..next time reunion lagi..adiah aku maner??

.BUNGA. said...

hani : haaaa nanti kita pulak berjumpa mahukah mahukahhh? :)

naddy : kak shanti... ingat ingat ^_^ sweeeeetttt jekkkk... huhuhuhu.... kesayangan semua kawan2 aku ni... shabat2 aku ni... ^_^ ohhh...

aloi : hadiah kau nanti sila tuntut di kaunter tuntutan hadiah teka kacang di rumah pakcik Isnin ye... ;p

ZIANA ♥ FARREL said...

oh..oh...patut pn zaman2 i study kat shah alam dulu bila nak balik jb, bus tu sure singgah Lucky Garden i mcm penah tgk je cik bunga & cik naddy ni...hehehhe...

.BUNGA. said...

eleeehhhhh mamaaaa... iyeeee jeekkkkk! hihihihihi!~

:: Miss Naddy :: said...

haahah men sebut je...hehehhe oo patut la mcm penh nmpk hot mama farrel ni..slalu singgah lucky garden kan??kan??hahahah

~ L i N d A u S ~ said...

Vangga seh ade org wat entry utk aku...sob..sob...
aku cam ni la x ramai kwn...
kalo untuk kwn aku sanggup wat ape aje...huhuhu
best gile time tu kan hyatt...
lagi2 ade edi cina gila sex tu kan...kite sabotaj die
ko igt tak msa tu tgh havoc sgt ngan hp..
hp ko la pling canggih..lwn si bdak cina gemok pendek tu (cam aku kuwus sgt ek)
kat lucky garden gak la aku jumpe izal..
x sangka lama gile ko kwn ngan die
smpai kawen...
wah cinta sejati..
mcm2 la kenangan kite kat lucky garden tu..

naddy ko mmg sombong..
pas tu asik kwn kak shanti je..
x pe...x pe...
mulai skrg sila kwn ngan aku...
muahaha...

aloi...ko kutuk skuter merah aku tu...
pakai tu la aku ulak alik amik yat kat parit yaani tau...
sgt bahagia time tu..
wakakakkaa

ape2 pon aku sayang korang smua.....muah..muah..
bak kata naddy..
comolot..comolot...

ZIANA ♥ FARREL said...

hahahhahaha....terpaksa singgah la yang, sbb bus tu berenti..kite pn turun arr pi toilet..
tu yg nmpk naddy ngan bunga ngah bergossip kat kaunter kat kedai runcit tu... ;p