Friday, October 16, 2009

Lagi Entri Bernada BENCI ^_^

agaknya i banyak sangat makan yesterday masa jamuan hari raya sampaikan otak bermutasi sekejap.emoticon tersenyum yg takhada kaitan dengan tajuk entri. entah kenapa entah. ok la.sebab utama sebab naddy (naddy lagik.kacian kau.naseb baik this weekend kita nak dating!) ya sebab naddy dah buat i MENSAMPAH semalam. naddy SILA BERTANGGUNGJAWAB boleh?baru nak menikmati hari hari cuti Deepavali dengan aman makmur. tapi sebab berita zizique (*jijik) yg naddy bawa, i terus jadi macam ini. macam ini membawa maksud BENCI,MELUAT, MENSAMPAH, NAK MUNTAH!

Naddy la ni tunjuk gambar SWINE pakai sleeveless. geli bai! sibet sumpah aku bodoh selama 40 hari kerana melihat pics itu! *bluwekkk* muntah lagi. selama ni kan i selalu keep naddy in track. selalu cakap kat naddy :

"babe, i think we should keep this swine. this piglet just lost her parents."

yelah i kan baik hatitahap penyayang yg melampau kat piglet tu. naddy la selalu cucuk cucuk swine tu pakai besi panas. sampai melecur lecur tapi swine tuh tetap sayang kat naddy. so we keep the piglet sampai la ia membesar dan sihat dan menjadi sebagai seekor swine yg anggun. tapi mmg dah dasar swine.sebab tu kalau org marah maka org akan menjerit "B**i betOlllllll!" walaupun bukan b**i punya salah.tsk.mengapa!!

dan sekarang swine tu dah kotorkan front yard i dengan najis najis beliau. marah tahu!! then cakap kat naddy yang "bunga suruh saya berak di halaman rumah beliau. bunga yg ajar saya berak dulu!" oh this is just to much. hello swine, kalau tak mengenangkan kau ni najis mughallazah nak je aku kerat kerat kau dan sepahkan badan kau kat sepanjang kejiranan aku tahu! dasar swine moden dan bersleeveless! sekarang bila swine itu dah lari dari rumah, i pon tak terhengen nak offer shelter kat dia, apatah lagi nak keep track dengan hidup dia maka byebye la ye. beliau sudah besar. boleh tentukan hidup beliau sendiri. moreover, she's just a damn swine. what can we expect from one?

p/s : so cynical of me ^_^

4 comments :

:: Miss Naddy :: said...

wahahahaah caya la weh..terbahak2 aku baca ni weh..wahahhha

hmm...sian ye vavis tak pasal2 kene sekali..bintang haram yg tak bersalah..haahhaah

hahahaha mcmna ek cara ko ajar org berak ea???hahaahahah

"shes so damn pathetic la..mmg penipu besar~~!!

.BUNGA. said...

^_^

aku dah agak kau akan faham apa yg aku tulis neh. rasa cam nak je letak siapakah beliau, tapi bak kata aku tadi, aku sayang sungguh kat vavis neh maka aku biarkan sj beliau lari.. huhuhu...

psstt.. sila tgk followers aku kurang seorang. see.... hihi!

:: Miss Naddy :: said...

sape weh??

.BUNGA. said...

cuba carik swine tuh... dah tak follow dah.... bleghhhhh!!!