Saturday, October 31, 2009

Lagi Entri Pasal Sahabat Cabut Lari Dari Sekolah

manusia ada masa masanya mmg screwed up dalam hidup. rasa palat dan sibet memanjang. lepas itu saja nak tambah tambah *hamsam* (ni takde makna dalam kamus dewan ye. jadi jgn pulak mcm org bodos pg cari makna dalam kamus) orang sekeliling pulak saja tambah tekanan. adalah sekali terasa nak melancarkan amukan puaka. mengamuk sambil bawa parang. cool tak? heh.

sangat beruntung pasal dalam sekolah ada orang yg sudi jadi sidekick i sepanjang masa. kalau i rasa bosan automatik dia pun bosan sama. kalau i rasa palat, dia pun memalat sama. kalau i rasa macam nak cekik org, ha dia pun nak cekik jugak. sama taste, sama minat, kadang kadang kalau nak bergosip and mengumpat siap tak payah bukak mulut, kenyit2 jeling2 aii tup tup dah tau dah gosip apa nak disampaikan. ^_^

hari tu i rasa bosan and serabut gila lepas itu dia kata "jom aku belanja kau makan aiskrim" stress dengan lemak yg taknak berganjak dari badan i pun girang jelah dapat makan free. so kami pun pergi ke pitstop sensasi untuk reboost semangat yg hampir susut. ceh ayat! kami ke Mr.Magic!! (mmg ternyata magic la.terhibur!)

haa.tengok itu. fun food specialist.maknanya mr.magic ni specialist dalam bidang makanan yg menyeronokkan. kira kami menuju ketempat yg betul la ni.ha.hapekenamengenantah mr.jagung tu dengan food specialist.*confuse*
iceblended choc dengan green apple dengan waffle istimewa yg terbaeekkk dari ladang. sumpah sedap. tak tipu. lepas itu mereka murah.
menggoda jiwa kacau. silalah berkunjung ke mr.magic lepas itu minta ini.sumpah kau akan rasa best dan berkaliber sepanjang masa! rasa choc dia pehhh! ibarat kata lepas minum terus rasa nak shuffle time time itu juga!
tadaaa.buah hati pengarang jantung. siapa sanggup naik kereta dengan kau dan tahan bau kentut kau sepanjang perjalanan kalau bukan dia?
eh eh terupload pulak muka annoying nak kena sepak.thehehe.
dorayaki.ada macam macam flavour. ada choc, peanut, honey blabla. lepas makan rasa macam doremon (pasal kau gemuk)
comel pulak makhluk bulat bulat warna biru ni.agaknya kalau i bulat bulat warna biru comel tak?lepas itu kena tendang.Align Center
ini Tika. dia kanak kanak istimewa. jadi kita kena hargai dia seadanya.
terima kasih tika pasal selalu buat aku gemuk. terima kasih kerana selalu belanja cacing dalam perut aku makan yg sedap sedap. terima kasih kerana selalu dengar aku punya pokpek. terima kasih kerana selalu jadi co-pilot aku. terima kasih untuk kek cokelat masa birthday aku and suprise party itu. terima kasih kerana sabar dengan perangai aku. terima kasih untuk tips cepat dapat anak itu. terima kasih kerana sama sama dengan aku waktu kita kena kelepet masa beli kain felt dulu. terima kasih sebab selalu hiburkan hati aku. terima kasih kerana selalu teman aku cabut dari sekolah. terima kasih tika.

No comments :