Sunday, October 4, 2009

Malam Malam Jadi Burung HantoOoO!

starting entri je dah kena rasa menyampah tengok pempuan dObOt camwhoring! *bleghh!*


giler menyampah betul kalau bantai tengok citer hantu lepastuh takbley tido! gtr4eccxxzswai8uy@#! (mencarut) lagi sibet bila ter-bayang bayang je raut wajah si hantoO tersebut. double sibet bila embun boleh pulak tido tak sadar diri padahal tadi sama sama kembang kempis idOng tahan seram. cis betol! jadi masalah sekarang adalah TAK BOLEH TIDO.
sakit hati betol!! dah pukul 3 pagi dah ni.whoh! stress nyer!


tengok tengok budak sibet tido! budak manja, selimut biru yg dia buat bungkus tuh dulu i punye.masa zaman kat Princeton dulu.dasar kakak penyayang, bagi jelah budak jahat tu rembat selimut hikmat i. siap berdengkur dengkur kau tido ye! meh aku picit picit kepala kau mehhh! bila hubby xder budak nilah yg teman i tido malam.siap mintak pengeras. nak kasut la, nak handbag la, nak gitar pink la.. sakit hati oh! paling tak tahan tido sambil buat bunyi bunyian aneh! aku takot la!

tsk.benci ah! kalau tau tadi tak hingin aku tengok citer DENDAM KUNTILANAK tu! wajib paksa mata tido nih. besok nak beraya dengan geng bas sekolah.huh! tido tido! *sambil buat buat bayangkan kira biri biri putih comel lompat pagar.1...2....3.....*

No comments :