Sunday, October 18, 2009

Model Diperlukan!!

hoh tajuk entri dah bunyi desperate mcm sangat perlukan model magz porn.haa tidak tidak. mesti naddy macam excited pasal beliau kata nak sangat yg amat join magz porn. featuring model pon boleh.kata beliau.hahaha. pagi2 dah start macam bermulut jahat kat naddy padahal beliau sangat baik.sumpah jadi kesayangan! ^_^ dahlah semalam bagi suprise kat i! thanks babe. ole ole jonker street sempena belated birthday i. auwwww sumpah terharu (gedik.ngehngeh!~)

okeh berbalik kepada topik asal MODEL DIPERLUKAN yelah sudah semestinya i mmg perlukan model2 yg macam takde keje (model kat sini bermaksud bukanlah i nak model seperti Hanis Zalikha woh itu macam kau-tak-sedar-diri-nak-model-gojes-begitu, i just nak insan2 biasa untuk bercam-whoring bersama.) saja nak polish skill (chey macamlah ada skill sangat). thehehe. jom jom. tapi area Batu Pahat sajalah. takkanlah i harus mengembara sampai ke Taiping pulak ^_^ ye ye. siapa2 yg berminat bolehlah hubungi i. (woh padat dan ringkas punya iklan)

p/s : harus diingat i adalah photog amatur cap buaya.jadi gmbr takdelah grande mcm Mohd.Hatta. ^_^

23 comments :

:: Miss Naddy :: said...

whahahah siot je mengata aku,..wahahahah...aku nak aku nak...jadi model ko..heee

rase2 bila la ble ko amik pic aku n syed jadi model ea...huuu teringin....ni asek aku je yg amik sendiri...hahahhaa

ZIANA ♥ FARREL said...

wuish...klu area kluang xnak ke cik bunga???
hehehehhe...

.BUNGA. said...

naddy : hahaha. elok aku mengata depan kau. dari mengata belakang kau. voices of me. oouhh amarah amarah! hihi! ^_^ so ajaklah syed dtg cni babe then kita camwhore sesama sampai muntah.mahu mahu??

ziana : kluang?ada tempat yg cantik tak kat kluang?yg bnyk rumput2.. best best! ^_^ boleh saja...

suezensuzanna said...

wahhh.....nk model eh????nk join leh???

.BUNGA. said...

alaaaaa... u jejauh sgt2 laaa... ^_^
huhuh!

ZIANA ♥ FARREL said...

hehehhe..tempat cantek kat kluang??
kat railway dia cantek..klu nk tempat byk rumput ade 1 jln ni kat area Tmn Sri Kluang to Taman Permata..mmg byk rumput..org byk amek gambar kawen kat situ... :)

ynadona said...

sekarang kt leh lah exchange kan? u nak jadi model mekap i,i nak jadi model foto u.weee....sangat simbiosis dowh!

.BUNGA. said...

ziana : whohh! really???hokeh hokeh i sekodeng dulu tempat itu then kalau dah sketch beberapa shoot yg chantik i akan hello hello u kay ^_^
errrr... mintak number phone u eh eh? cheyyy gediks.huhu!

yna : ha'ah SIMBIOSIS la sgt! sorang hujung dunia sini sorang hujung dunia sana.huhu!

ynadona said...

baru la 2,2 pun rugi.miahahaa.!

.BUNGA. said...

ye ye BIJAK BIJAK!! huhu!

:: Miss Naddy :: said...

hahaha ok aku akan pujuk syed...huhuuuh ah macm ni jela...ko photog n donadoni tukang makeup & aku model...haaa sgt brilliant kan...haaaa kombinasi yg menarik...lalalalaal pasti korang takkan myesal...wahahahhaaa

.BUNGA. said...

HAHAHAHAHAHAHA! kau ni mmg kaki FREEBIE ahhhhh!

Cahaya Hazrini said...

nak nak nak!!!!!!!!!

-tapi malangnya i tade area batu pahat. tsk!!-

apa kata kak bunga pindah sini jeh..

heheh..

.BUNGA. said...

huhu!~

kenapakah kawan2 bloggers i semua jauh jauh dari i.... uwaaa! x dapat camwhoringggggggggg!!!!!

ZIANA ♥ FARREL said...

hahahhaha....i boleh suggect tempat yg org selalu amek gambar kat area kluang ni la cik bunga...
anything u can buzz me... 017-682 1071...
hehehhe..promote no hp! ;p

eazy said...

ala.
klau kat melaka boleh la =(

:: Miss Naddy :: said...

free itu kdg kala indah..wahahahaah

.BUNGA. said...

ziana : tengs! hah tetibe pomOt number phOne. mintak2 xder mamat2 gersang yg tetiba wat prank call. nanti time cuti sekolah i serang KLUANG.. hohoi!

eazy : melaka boleh difikirkan.pasal naddy kat melaka boleh sekali melawat dia.haha.

naddy : YE FREE ITU INDAH! ^_^ haha!

ZIANA ♥ FARREL said...

hahahhaa....jantan2 gersang cubela buat cubaan berani menelepong i, klu nak rasa "flying kick" my BoyFaizal..hehhehe...

.BUNGA. said...

HAHAHAHA! ^_^ BAGUSSSSSSS!

nad nazira said...

aku nk jadik model ko..boley??? ~~

.BUNGA. said...

BOLEH.^_^

pasal kau sangat senang nak dijumpai. hahahahaha! meh meh!

niko_comey said...

bru jer bacer entry nie..mklumla lma tak jnguk blog...aduh...kan saya udah bilang sama kak bunga...diri ini rela dijadikan model...huhuhuhu