Model Diperlukan!!

hoh tajuk entri dah bunyi desperate mcm sangat perlukan model magz porn.haa tidak tidak. mesti naddy macam excited pasal beliau kata nak sangat yg amat join magz porn. featuring model pon boleh.kata beliau.hahaha. pagi2 dah start macam bermulut jahat kat naddy padahal beliau sangat baik.sumpah jadi kesayangan! ^_^ dahlah semalam bagi suprise kat i! thanks babe. ole ole jonker street sempena belated birthday i. auwwww sumpah terharu (gedik.ngehngeh!~)

okeh berbalik kepada topik asal MODEL DIPERLUKAN yelah sudah semestinya i mmg perlukan model2 yg macam takde keje (model kat sini bermaksud bukanlah i nak model seperti Hanis Zalikha woh itu macam kau-tak-sedar-diri-nak-model-gojes-begitu, i just nak insan2 biasa untuk bercam-whoring bersama.) saja nak polish skill (chey macamlah ada skill sangat). thehehe. jom jom. tapi area Batu Pahat sajalah. takkanlah i harus mengembara sampai ke Taiping pulak ^_^ ye ye. siapa2 yg berminat bolehlah hubungi i. (woh padat dan ringkas punya iklan)

p/s : harus diingat i adalah photog amatur cap buaya.jadi gmbr takdelah grande mcm Mohd.Hatta. ^_^

image

23 comments

Naddy said...

whahahah siot je mengata aku,..wahahahah...aku nak aku nak...jadi model ko..heee

rase2 bila la ble ko amik pic aku n syed jadi model ea...huuu teringin....ni asek aku je yg amik sendiri...hahahhaa

ZIANA ♥ FARREL♥ FAREZKY said...

wuish...klu area kluang xnak ke cik bunga???
hehehehhe...

Cik Puan Bunga said...

naddy : hahaha. elok aku mengata depan kau. dari mengata belakang kau. voices of me. oouhh amarah amarah! hihi! ^_^ so ajaklah syed dtg cni babe then kita camwhore sesama sampai muntah.mahu mahu??

ziana : kluang?ada tempat yg cantik tak kat kluang?yg bnyk rumput2.. best best! ^_^ boleh saja...

suezen said...

wahhh.....nk model eh????nk join leh???

Cik Puan Bunga said...

alaaaaa... u jejauh sgt2 laaa... ^_^
huhuh!

ZIANA ♥ FARREL♥ FAREZKY said...

hehehhe..tempat cantek kat kluang??
kat railway dia cantek..klu nk tempat byk rumput ade 1 jln ni kat area Tmn Sri Kluang to Taman Permata..mmg byk rumput..org byk amek gambar kawen kat situ... :)

ynadona said...

sekarang kt leh lah exchange kan? u nak jadi model mekap i,i nak jadi model foto u.weee....sangat simbiosis dowh!

Cik Puan Bunga said...

ziana : whohh! really???hokeh hokeh i sekodeng dulu tempat itu then kalau dah sketch beberapa shoot yg chantik i akan hello hello u kay ^_^
errrr... mintak number phone u eh eh? cheyyy gediks.huhu!

yna : ha'ah SIMBIOSIS la sgt! sorang hujung dunia sini sorang hujung dunia sana.huhu!

ynadona said...

baru la 2,2 pun rugi.miahahaa.!

Cik Puan Bunga said...

ye ye BIJAK BIJAK!! huhu!

Naddy said...

hahaha ok aku akan pujuk syed...huhuuuh ah macm ni jela...ko photog n donadoni tukang makeup & aku model...haaa sgt brilliant kan...haaaa kombinasi yg menarik...lalalalaal pasti korang takkan myesal...wahahahhaaa

Cik Puan Bunga said...

HAHAHAHAHAHAHA! kau ni mmg kaki FREEBIE ahhhhh!

Jini said...

nak nak nak!!!!!!!!!

-tapi malangnya i tade area batu pahat. tsk!!-

apa kata kak bunga pindah sini jeh..

heheh..

Cik Puan Bunga said...

huhu!~

kenapakah kawan2 bloggers i semua jauh jauh dari i.... uwaaa! x dapat camwhoringggggggggg!!!!!

ZIANA ♥ FARREL♥ FAREZKY said...

hahahhaha....i boleh suggect tempat yg org selalu amek gambar kat area kluang ni la cik bunga...
anything u can buzz me... 017-682 1071...
hehehhe..promote no hp! ;p

eazy insyira said...

ala.
klau kat melaka boleh la =(

Naddy said...

free itu kdg kala indah..wahahahaah

Cik Puan Bunga said...

ziana : tengs! hah tetibe pomOt number phOne. mintak2 xder mamat2 gersang yg tetiba wat prank call. nanti time cuti sekolah i serang KLUANG.. hohoi!

eazy : melaka boleh difikirkan.pasal naddy kat melaka boleh sekali melawat dia.haha.

naddy : YE FREE ITU INDAH! ^_^ haha!

ZIANA ♥ FARREL♥ FAREZKY said...

hahahhaa....jantan2 gersang cubela buat cubaan berani menelepong i, klu nak rasa "flying kick" my BoyFaizal..hehhehe...

Cik Puan Bunga said...

HAHAHAHA! ^_^ BAGUSSSSSSS!

Mrs.Qarlista said...

aku nk jadik model ko..boley??? ~~

Cik Puan Bunga said...

BOLEH.^_^

pasal kau sangat senang nak dijumpai. hahahahaha! meh meh!

seberang laut said...

bru jer bacer entry nie..mklumla lma tak jnguk blog...aduh...kan saya udah bilang sama kak bunga...diri ini rela dijadikan model...huhuhuhu