Friday, October 23, 2009

Oh Lelaki...

(...atas nama cinta...)

"Aku sayang dia.. kenapa dia buat aku macam ni... kenapa dia ada perempuan lain??tak sampai setahun aku kawin... kenapa dia buat aku macam ni... aku nak ikut dia (suami) aku nak ikut dia... dia suami aku... aku buat macam macam untuk dia.aku terima dia walaupun dia buat aku macam ni.knp dia lebihkan perempuan tu... knp tak aku..."

aku ".............................." (---speechless.)

p/s : cuba membayangkan kalau 'aku' diatas terjadi kpd diri sendiri.

17 comments :

:: Miss Naddy :: said...

erkkk what happen ni??mnakutkan la entry ni...oi..

HudaBanny said...

ko kenapa yat???

HudaBanny said...

ko kenapa yat???

.BUNGA. said...

naddy : jgn risau. this is nOt me. someone who is so dear to me... ;((

huda : aku ok... ^_^

ZIANA ♥ FARREL said...

mmg horror klu jadik mcm ni..especially klu "aku" dh berkorban mcm2.."Lelaki" ni mmg,kdg2 i pn eran, segalanya dh diberi tp still xcukup 1..Kdg2 new lady tu bukan cantik mana pn...huh!!!
*Aku plak yg hot bila pkirkan benda alah ni..*

maswanie said...

fuuhh saspen aje baca entry nihh...
mintak simpang malaikat44 jgn jd pada diri sendiri..suami n isteri mesti bersama2 pertahankan rumahtangga yg dibina diatas dasar cinta dan kasih sayang dari mula hingga ke akhirnya...:)

.BUNGA. said...

ziana : benda berlaku depan mata i... jadi dengan org yg dekat dgn i... kita rasa perit jerih dia pertahankan rumahtangga dia... eiii... sedih la.. marah dengan husband dia.. mcm2 la... ;(

sis wanie : yup. hubungan yg dibina atas dasar cinta... ish... mintak dijauhkan... aminnnn... ;((

ZIANA ♥ FARREL said...

bunga : ckp kat org tu doa byk2 biar suami dia SEDAR DIRI..buat ape yg patut tp xmo la smp bomoh2 kan..xbaek..sampaikan simpati i dekat dia yer..sedih la plak.. :(

HudaBanny said...

entry ko buat suspen la.....
teringat laki aku...huhuhu..
mane tau kat opis main mata dgn pompuan lain ke...
huish...jauhkan laaaaaa

.BUNGA. said...

aku x dapat bayang kalau izal ada org lain.. aku rasa aku mati kot... xpon aku sewel... ya allah... ;((

Chooyaya! said...

huish..amat dasat. tamao fikir. i boleh mati kalau mcm ni. mintak simpang. tuku tangkal balik pintu. budak nakal memang gitu. fuh fuh! mintak simpangggggggggg

.BUNGA. said...

betOl betOl betOoolll... ;(

suami,
i mensayangi u...
jangan buat begini....

acap said...

huyoooo !
mengerikan entry neyh laa..
terkejot killer bace..
sampai nak TER-komenk kat entry neyh..
hahahaha//
upe nyew mukan miss..ngeE~

*lega~
=)

.BUNGA. said...

ohh anak murid kesayangan sungguh!
^_^

Wan Anis Sorfina said...

ngeri ngeri ;)

.BUNGA. said...

lol ;p

apizz㋡ said...

harus copy and paste dan sesudah itu menghantar kepada majalah mangga. tentu hot :D