Sunday, October 11, 2009

Pergi Majlis Kawen Lepas Tu Perasaan Spt Dihalau (Balada Bunga Dan Naddy)

Aris,

SeriOus kami tak berniat jahat pOn masa berhajat nak pergi rumah kau weh. aku dengan naddy dah sepakat membawa berkat nak pakai baju paling mengancam ke majlis kau nanti. tapi akhirnya kami ended up pakai baju paling ala ala saja pasal naddy kata "kau gilOs ke nak melaram pergi kenduri kahwin org?nanti org konfius mana satu pengantin pasal kita hotbiggity sgt!" ok.aku bohong. naddy takda cakap begitu. hakikat sbnr, kami takda baju mengancam.kasian.

tengok.pakai baju sorang merah sorang kuning. dah macam traffic light. warna hijau je xada.jadi kami dah bukan traffic light lagi dah pasal tak cukup kOrum.wekk! masa ni kami tengah tunggu kau siap siap, perot masing masing dah kenyang tapi semangat habis nak tgu kau naik pelamin. masa ni adik kau sempat lagi buat perangai nak kena penendang dengan kitOrg.perangai apa yg dia buat tak perlulah aku kepoh kepohkan kat sini cukuplah sekadar mengetahui bahawa adik kau mmg hampir hampir kena penendang. kat sini jugak Dayah (adik Naddy) curik ayam gOreng kau seketul. aku tolong kasitau. eh eh lari topik. tak pasal pasal Dayah dapat malu.adik sapa?lalala...
wah wah wah kacaknye kau Aris.ok aku tipu lagi.eh tak la tak la.kau kacak la ketika ini. nampak la ciri ciri pengantin walaupun kau hampir hampir sama dgn background. kami semua tertanya tanya kenapakah kau posing begini.hmm.
wah wah wah lawanya fasha!.ok aku tipu.tak tak kali ni mmg aku tipu.aku nak zip mulut je! hmphhhh hmphhhh!
aku taktau knp bila kami sebut saja nak bercamwhore dengan kau serta merta muka fasha berubah. dari tersengih tersenyum cam kerang busuk muka fasha terus jadi terpenyek tak redha gila menyampah ptuihhhh dengan kami.apakah.langsung tak pandang kami walhal aku penat sengih senyum kat dia dengan perasaan muhibbah satu malaysia.malu woh.tapi aku buat buat cool sambil berfikiran positif 'ah mungkin fasha segan tgk aku lawa sgt melebey lebey dari dia' ook la ok la.aku angkat bakul sendiri la.tsk.
time ni sensor aku dah mengesan ketidakselesaan fasha dengan kehadiran kami.aura menyampah beliau semakin dirasai. seriOus time ni aku rasa cam nak ambik balik je hadiah mahal yg aku beli untuk kau. kopak duit gaji aku. mmg aku berkira time ni. serious aku tak tipu. aku pandang pandang je naddy dengan harapan episod luka ni akan berakhir kat sini. tapi naddy sedap je tersengih sengih camwhore sorang sorang. sibet!
tengok. makin menyampah sampah betul riak wajah fasha. beza betul dengan kau aris yg macam kanak kanak riang ria rejoice berperisa ribena. masa ni aku rasa cam nak golek golek je pasal aku rasa sesungguhnya fasha menyampah jadah dengan kehadiran kami. tsk T_T sedih tahu. wOooo wOoOo... naseb baik perot dah kenyang. tiga snap pics semua muka fasha masam murka. it's not just a coincidence. sesungguhnya aku tau, fasha tak pernah lupa. kami je yg baik dan buat buat pemaaf lalu nak melupakan dan memaafkan. dats y kami datang. kami datang kerana kau ARIS, KERANA ENGKAU.
dengan hati yg patah, kami pOn beransur balik. naddy dah pok pek. aku pon pok pek jugak. kami pok pek kan kau. tapi apa yg kami pok pek kan biarlah jadi rahsia. tapi dalam hati kami sedih bagai. oh!
Aris Aris,

kalau tak kerana kau mungkin kami tak jejak kan kaki ke majlis kau. our friendship is beyond everything. tapi tak sangka pulak fasha menyampah benci kat kami sampai tak boleh langsung nak senyum bila tengok muka kami, or at least can she just pretendng like she was happy to see us there? well, aku rasa kami lah saja kawan kau yg stay sampai kau sanding. yg lain?HARAM. terluka betul. kasian betul kat kami. sumpah lah fasha, kami ni cuma kawan kawan Aris yg hot saja, hot lah pasal berdiri tengah panas. gilakah kalau kata sejuk? takde niat nak merampas apatah lagi mengkenen Aris. kami masing masing dah ada hero dalam hati tauuu! huuuu... benci betul dia kat kita. haihhh. benci! first time pg kenduri kawen pengantin perempuan terang terangan buat muka MENYAMPAH.oh!~

By the way Aris dan SITI HAJAR a.k.a FASHA 'SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU.AMIN'.

aku dengan naddy nak pergi merajuk dulu!

p/s : naddy, 3 keping. semua muka cam sibet!

17 comments :

tengkujuh said...

babe, i love your ayat perli. need to berguru with u. neway babe, kalau aku jadi hang babe, aku pun buat muke sibet. pastu camwhore dgn pengantin laki jek.buat2 nampak cam pengantin pompuan tu yang datang kenduri dan tidak dipeduli (huhhu..ayat!)

::lansung takde seri muke pompuan pengantin tu! (aik??aku plak yang emo) hehehe...

~ L i N d A u S ~ said...

Sabo je la hyatt...
cam bagus je wat muka cam tu ek...
hilang seri pengantin siot...
nyampah...

p/s:aku lak lelebih...wakaka

.BUNGA. said...

tengkujuh : mari mari cikgu bukak tuisyen meh! huhuhu! bayangkan u kat tempat i sumpah terasa habis! uh uh! rasa macam dah tak diperlukan. nak camwhore dgn penganten lelaki tapi dah bini die pndg semacam kami yg hot ni takot laaa... hahahahaha

linda : AKU RASA CAM AK PEYEPAK JEK! huhuhuhu!

gadisLENSA said...

huhu..seb bek aku tak dapat pi..kalau x, aku lagi meletup dari korang..wakakaka..x abis lagi ekk kes dulu..ape daa..x satu malaysia betul la..

aris, sori x dapat dtg..nuway, selamat pengantin baru..

:: Miss Naddy :: said...

huhuuh sebelum aku nk potpet lebey.."ala nape pic last tu aku nmpakmcm makcik tua?" hahaahah

Ok...hmm nth la yat...aku pun tak thu knp ntah die jaki sgt ngn kita...hmm..AKU DTG SEBAB ARIS..SBB ARIS KAWAN AKU..AKU SYG KAWN2 AKU...(pstt rase2 ade tk yg akan marah n kutuk aku pas aku katekan aku syg kawan2 aku trmsuk aris???)..hahahahaa ade aku kisah??syed pun tahu sape kawan2 aku...takde pn die nk jeles2...huh

oh biar la berlalu..sape la kita weh...huhuhuhu tapi obvious kan...

hahaah cis ko tlh memalukan adik aku...hahah dayah si pencurik ayam..tapi serious beb sdp la aym grg itu...hahahaah

to ARIS (if ko baca..)

* aku datang kerana kau...aku kawan ko..harap kita kawn smpai bila2..mybe sblum ni aku diam..tapi kali ni if ade yg "serang" aku lagi...hmm aku akan bertukar jadi power rangers...aku tak tipu... *

.BUNGA. said...

aloi : ahh loi kau maa faham gejolak cinta remaja... huuuu... kami INSAN TERANIAYA!

naddy : KAMI DATANG UNTUK ARIS ARIS ARISSSSSSS!

:: Miss Naddy :: said...

arisss kenapa ko aris????ahahahah

aloi..ko ni kalau la ko dtg ble ko bg plempang je kat muka tuttt...hahahhah sbb tapak tgn ko sebesar kipas pgantin...wahahaah

aris hope ko akan berbahgia...amin..

.BUNGA. said...

babe KAU RASA KALAU ARIS BACA ENTRI NEH DIE SYAHDU TAKK???

RINA SALLEH said...

ya ampun, org camtu pun ade jgk ke?
uh uh! anyway, korang mmg cool la. dah macam tu pun bole lagi tahan kan. aishhh. n cik bunga salute u mmg berani oh!

.BUNGA. said...

i sebenarnye sedey giler tapi buat buat cool je... KAWAN PUNYA PASAL.oh terharu selebriti sgup comment blog i.huhuhuhu!

~H @ N i ~ said...

amboii bagus sgt ke fasha tuh..ala2 fasha sanda plak..(oppss sori ai dh teremo ketika bce n3 u ni)langsung hilang seri pengantin.. bley plak buat muka sibet ek.

nway bgus la uouls cool jek kn..biar la uouls, as long as ur frend happy uouls dtg da ok la..hik3 ;)

~ SueHarriz ~ said...

aduss yatt..nampak sgt la muke dia cm x bape kesenangan nk ber camwhoringan dgn korg..kalo aku jd pngantin aku suke je kalo org nk amek gambo dgn aku..dia xsuke korg ke ha..cian korg..

.BUNGA. said...

haha... yelah sue... the bride mmg MENSAMPAH kat kami esp kat naddy tuh. hahahaha. konon2 kami ni nak rapas bf dia *dulu* la kunun2... sgt immature la... huhu! kami pon MENSAMPAH kat die after incident ini.muahOhOhO! ^_^

:: Miss Naddy :: said...

hahaahh walpun aku ni tak hot...tak vogue & tak seksi serta berbodykan persis model..tapi aku tak pasti apa yg org jaki sgt ngn aku ek..aku gedik ke??ke bf diorng yg gedik ngan aku ea???aku ni punya la tak layan laki2 saje2..tapi yg haramnya..gf2 dikalngn kawan2 la yg mencibaikan diri...taik anjing sguh..nk jeles ape..bf aku lagi mantap laaaa weh...wtf..~!!

pasni kaalu sape2 lagi cari pasal ngn aku...mmg siap la...hahaha (aku ni warning je pandai..tang marahkan, Pn.BUnga tolong yerr....)...

.BUNGA. said...

MARAH DIA MARAH DIA MARAH DIAAAA!!!!

hahahaha *saket jiwa*

ღnFashyaღ said...

hai yat...ape da....name die supe ngan den....haish!!

.BUNGA. said...

fashya nak buat cemana... huhuhu.ala nama bukan betul ponnnnn.... ;p