Saturday, November 14, 2009

I Suka.... (Entry Gatal Gatal...)

Salam =_= (mood muslimah sejati.kehkeh.) hari ni tak pergi meeting. baru je sembuh dari demam demam dan migraine dan hapelagisakithentah.tabah tabah.lepas itu bloghopping blog kak chooyaya terus tahu ada homework masa cuti.heh.kena buat entri 'i suka...' pasal companian kita. auww.


ini suami saya =_=

hari hari pun rindu dia.menyampah...

[.] i suka bila dia masakkan untuk i tanpa rasa terpaksa atau kena queen control =_=

[.] i suka bila dia selalu senyum dan tak pernah marah marah bila i buat perangai drama queen.

[.] i suka bila dia selalu cium i sebelum pergi kerja dan balik kerja.

[.] i suka bila dia selalu puji i cantik walaupun kadang kadang rasa macam heh kau tipu aku ke hapa neh?

[.] i suka bila dia berusaha cuba nak memahami perangai i yg pelik and weird all the time tanpa rasa give up sampaikan kdg2 rasa kesian tengok usaha beliau yg terlalu bersungguh itu.

[.] i suka bila dia selalu berfikiran positif compare dengan i yg selalu fikir negatif side dulu sebelum apa apa pun =_=

[.] i suka dia yg selalu wangiiiiii!

[.] i suka kalau time sebelum tido dia nyanyi2 sikit walaupun tak sedap.hahaha.

[.] i suka sebab i tau dia sayang i sangat2 dan bolehlah i buat perangai diva kat dia.hahaha.evil!

[.] i suka dia selalu suruh i solat dan buat buat marah kalau i sengaja golek golek atas katil lambatkan solat.

[.] i suka dia selalu rebuskan air untuk i mandi pagi.harap maklum rumah kami takde water heater yee.

[.] i suka serba serbi pasal beliau dan selalu jatuh cinta dengan beliau dan berdoa semoga Allah sentiasa tempatkan beliau dalam golongan orang orang yg mendapat kasih sayang NYA

=_=

p/s : in every great love story lies a great sacrifice human can ever endure...