Sunday, November 1, 2009

Kamu Orang Minat CSI Tak?Bantuin Guwe Donggg!

Okeh.

begini.


apakah cara yg paling efektif nak bunuh orang then nak hapuskan mayat,

serta

tanpa meninggalkan bukti.

tOlong.

terima kasih.

17 comments :

wawan said...

santau

haha!

NUai said...

bom kat dalam laut ^^

ChePah said...

huish mngganas!

Cik Rara said...

ala cik bunga..kebykkan cter csi, kes bnuh2 tuh mst kntoi gk akhirnye.. bhye2.. :)

:: Miss Naddy :: said...

Hahahaa aku tak minat CSI tapi kalau nk bunuh yng selamat...ko kene tarik perhatian die..ajak die masuk utan..pergi ramai2 kunun2 camping la..pastu pandai2 la..pi masuk gua yg diyakini ade beruang ke..campk die dlm tu..pastu bila da yakin die mati, ko lari lintng pukang kunun2 ko dikejar bigfoot ke apa dan "dia" terkorbn..heheehehe..

Weh apa lg dia da wat kali ni??ko msg aku kat pesbuk weh cite..bengang lak aku ngan dak sekor ni...mau kena maki ke ape...haishhh

ZIANA ♥ FARREL said...

uish...bahaya tu bahaya dong!!!
pi jumpe pak pendekar...
wakakakaa....bomoh glam kat kluang..dengarnya siap ade tengkorak lg tu!
kekekekek..

.BUNGA. said...

wahahahaha i mmg terharu betul dapat rakan2 yg supporters sungguh2 ni.... hot mama kat kluang ada pak pendekar eh???hhiiii bagusssss!

naddy : nanti aku story mory! huuhhhh!!!

untuk semua yg dah bg idea terima kasih yeee nanti kalau i terkantul u kena sayangkan i jugak sampai bila bila tauuuUU!!! :))

Cahaya Hazrini said...

wahahaha. saya minat tapi saya juga tatau camana.. hehehe..

Cahaya Hazrini said...

wahahaha. saya minat tapi saya juga tatau camana.. hehehe..

.BUNGA. said...

genie... mari kita fikirkan bersama... huehuehue!!~

gadisLENSA said...

nak masuk paper tak..huhuhuhu..

.BUNGA. said...

halamak...! dah ada reporter kat sini. kena berlagak baikkkkk! :p

Cahaya Hazrini said...

mari2. kerana saya juga tengah rasa kejam nak potong kepala rumet saya yg tah hape selfish nak mampos.. tsk!! mari kita kolaborasi kak bunga....

.BUNGA. said...

cayalah genie! ayooOoooohhhh! hahahaha... nape ngan rumet u?dia curi beskot u eh?

Cahaya Hazrini said...

hahah. curi beskot i tak kisah kak bunga. masalahnya dia curi ketenangan i nk study final2 ni. karang finally dia balik tanpa kepala plak kang. ha tu i tak tau..

.BUNGA. said...

ish! hampehnya! gi ikat dia kat katil lepas tuh serkup kepala dia pakai baldi. kalau dia bisimh bising u ketuk baldi tuh pakai kaki. hoh! :p

Cahaya Hazrini said...

hahaha. bagus2 idea ituh kak bunga.. entah2 jini yg balik tanpa kepala. dia tu bukan bleh kira kak bunga. makin tensyen final2 ni makin ngeri plak..