Wednesday, November 18, 2009

Mari Ramai Ramai Jadi Budak Baik

dahlah lama tak hapdet blog. lepas tu bila hapdet mulalah macam nak cakap benda benda bertazkirah. nih lama sangat duduk terperap tidak didedahkan dengan pembangunan dan arus kemodenan lepas itu rasa macam bosan. hye semua. kenapa tidak rindu i neh?kenapa tidak hantar sebakul buah dan berkata "bunga, u pergi mana dah lama tak hapdet blog?i rindu lah..nah buah sebakul..." =_= uh uh. sedih lah. oklah oklah. tak sihat sikit. eh eh tak sihat banyak. asyik migraine je lepas itu malas nak on lappy dan rasa nak tidooo saja.huhu. =_=

jadi bila blog dah mula bersawang dan berlipas, timbul lah sikit kesedaran sivik nak hapdet blog.huahua. tapi takde pulak cerita sensasi dan gosip hot nak digembar gemburkan. jadi marilah kita hidup secara bersederhana tanpa gosip dan bebas dadah. eh.

SPM dah start. kepada students yg rajin belajar "semoga berjaya" kepada students pailang yg dahlah-kau-tak-hensem-sibet-lagi-pulak "padan muko ko" muahahaha. semoga usaha kamu org semua dibalas dengan setimpal *dah macam sumpahan pulak la aku punya ucapan*

ok ok. nak picit jerawat jap.thehehe.

dah.tata.

10 comments :

ZIANA ♥ FARREL said...

ha.......bunga dh ade 'isi' kot???
;-)

.BUNGA. said...

haaa... taktaulahh... hahaha... tak check lagi.... ;D hukhukhuk.mintak2laa... aminnnn... =_=

ZIANA ♥ FARREL said...

ha....insyaallah..kite doakan awak..amin... :)

~Am Sya~ said...

lame x menjengah blog ni..

tiap kali dtg mesti backgro0nd len taw~~

eh,kak bunga dh "berisi" eh??

amin~~~~~~~~~~



^SyASyA^

eis said...

'isi'? meh aminkan ramai-ramai. "aminnnn" :D

~♥LilButterFlyLadY♥~ said...

Amiiinnn.. ;)

ynadona said...

oke saya pun nak doakan kakak bunga macham tu.amin!

:: Miss Naddy :: said...

"bunga, u pergi mana dah lama tak hapdet blog?i rindu lah..nah sebakul sampah"!!

hahahah oit...ko tau tak bosan-macam-nak-cekik-ko-sampai-lemas tu apa??hahahah weh i miss u....uweekkkkkkk =p

apizz㋡ said...

takutnyaa besok nak kuar result UPSR :P

.BUNGA. said...

hOt mama : aminnnnn! =_= aiii semua org pon mengaminkan nehhh...alahaiiii!~

naddy : weh rindu bnget nehh wehhhh! nanti balik kampung kita dating hehhh! apiz UPSR esok kerrrr???waaaa dahaaaa... ;))