Monday, November 2, 2009

Kami Budak Kampung ^_^

-entry has been removed-

10 comments :

gadisLENSA said...

yehhaa..memang cilake..aku dah delete dah makhluk perosak itu..tak cantik mane pun..cantik lagi aku..hahahaha..dah la x cantik, mulut cam puake lak tu..lain la kite kan yatt..cantik, baik ati..kikikiki..overnyer..

CikChelsea said...

eh kenapa kah? adakah kak bunga sama cik naddy kacau hidup org tersebut?

marilah bersangka baik, mungkin org itu terlalu bosan takdak kje jd menghantar msg sedemikian rupa =D

~H @ N i ~ said...

owh my god,
nape lah ade org yg suka sangat nk menyibuk hal org nie ek..
mereka nie dh xde keje lain ke??
aduh.. tbe2 ai yg emo.. sumpah memang benci org sebegini rupa..

ZIANA ♥ FARREL said...

aiyoh....bunga,sapekah gerangan "perempuan" itu...
bandar sgtkah smp kata u kampung???
pandai2 je kutuk2 ek..even i xla kenal u & bunga tp jgnla smp kutuk mcm ni..adeh...
btw, yg dia baca blog naddy ari2 tu knp??kekekke..makcek..ko dh xsuke tp ko baca...bodohnye ko!! ;p

~ L i N d A u S ~ said...

wei...jhat gile org itu...
die sbnarnye sgt jeles ok..
jeles x dpt kwn ngan korang...
btol tak...
hahahaa...
pdan muka die...

:: Miss Naddy :: said...

kesian la aku tgk...hmm...tak pasal2 nk cari gaduh ek..

aku mmg dok kg..tapi takda la plak nk tunjuk bangang mcm yg die wat..mcm masuk umah org main serbu je..bandar sgt la tu...sian aku tgk..kurg kasg syg la tu...~!!!! ish3x...

.BUNGA. said...

aloi : ah biar ah kita over janji kita tak kcu org... haha.. siap aku tak faham... adusss loi masuk kosmo seround! dari dulu janji nak masukkan aku dalam paper asek kelentong jek.. sabau jeklah!~

cikchelsea : dari dia buat cenggini adalah baiknya dia pegi main konda kondi. lagi berpekdah. hoh!

hani : i smlm lagi dah emo emo lepas tu rasa cam nak MC je (padahal mmg malas keje) nasib baik la pagi tadi rajin kalau takkk... huhu!~

ziana : dia cintakan naddy. dats y dia sekodeng blog naddy hari2.. hahahaha!~

linda : kesian wohhhhh... linda tolone sepakkan pusat dia wehhh!~

naddy : jangan mencemar duli... ;)

ynadona said...

kakakka..nasib kita serupa syg..angkara entry belog suka ati mak bapak aku lah ada plak makhluk jiwa sakit dtg tak diundang bawak mulut cam shilake adesss..kena panah petir i mulut jahat sgt kali nih.

.BUNGA. said...

kita ini dikasihi ramai sebenarnya... ;p

yuyue@uyul said...

hye sume..kampong ke bandar ke kite manusia sume sama bdiri d bumi yg nyata..status tu x mberi ap2 kalo kite x bjaya dlm idop :P