Friday, November 6, 2009

Sedikit Senyuman Di Hari Jumaat ^_^

kan dah beberapa hari lepas emosi i macam hape je kan? lepas tu asyik nak marah marah sumpah hemo hemo. tsk. lepas itu pasal takut jadi tua dan kemunculan kedut kedut penuaan terus insaf dan jadi baik sekejap. tahan marah. sabar.sabar.

lepas itu, dapat barakah hari jumaat. alhamdulillah ^_^ dah siap marking paper essay final year punya exam! wuwiwoo! kembang kuncup otak sampai mual mual baca karangan students yg mcm.. hrmmmpphhh. masa marking essay 4ST2 baca karangan student nama mohd.fekry i terkesima sekejap. dia buat karangan tajuk "The most memorable day at school" dia tulis :

"I like going to school because school is place to studies and meet with many many nice friend. i like meet also my teacher Mrs.Norhayati Binti Isnin. she so beautiful. my friends like her very much because she perfum is good. i like to studies english with her so much...bla...bla...bla..."

(abaikan kesalahan ejaan dan grammar yep. fully copied from the actual essay)

tsk. sumpah terharu. lepas itu mulalah rasa nak ter-bias sekejap. rasa nak bagi markah penuh je walaupun karangan lari tajuk habis. most memorable day hape pulak masuk nama haku!huhoi! ^_^ kehkeh.

lepas itu terus perasan.heh. =_=

sampai je kat rumah mcm biasa terus on lappy bergossip dengan gf dulu, facabook-ing sekejap lepas itu check email. harkk! ada sumone bg email. lepas i baca email tu terus rasa terharu, sedih, disayangi dan sebagainya. prihatin dengan kecelaruan minda yg melanda. tsk. terharu. terima kasih kepada seseorang itu ~_~ *soob sob*

alhamdulillah. senyum jugak i untuk minggu ni. penatlah asyik kerut kerut muka je. sakit jantung. huuuih!~ ^_^ malam ni nak pulun buat mutants. ada satu bulk order yg harus disiapkan segera. hieyaaahhhhhahahaha!

sudah.bye.

15 comments :

zella said...

bodek cikgu nak dpt markah lebey lah tu..

hehehehhehe

cik EPAL said...

gosiiping??hehe.

btw, i link u k..nice blog ;)

ZIANA ♥ FARREL said...

bunga..actually students tu nak dpt full mark tu...tp harusla kembang kempis idung kan?kan?hehehehe..."she perfum is good"-xleh angkatttt!!!

msanissyahirah said...

bestnye kalo dihargai...rase bersemangat je..

hihi..

peace..

wawan said...

terkesima seketika mbaca essay tsbut

nak jadi cekgu jgk buleh?


hehehe

Cahaya Hazrini said...

haha... teacher bunga wangi sebab nama pggilan dia pun dah bunga.. heheh...

MeLmeL said...

nak jugak student mcm nh!!!
aaaa!
tapi mel x ngaja lagik
hehe
doa dri skang

>.<

gadisLENSA said...

fekry mesti menyesal wat karangan camtu pasni..bodek cikgu pun bukan dapat markah..kuikuikui..

acap said...

miss miss..
klow jupe i td kan mst miss senyum lebar panjang 360degree keliling kepala..wakakaka//
tp sayang, owg ppanggil dye, dye wat kekwat jep..
hahaha..

.BUNGA. said...

zella : bodek!~hahahahaha! tapi tetap nak perasan jugak.muahOhO! :p

epal : hoh. tengs!~ ^_^

hot mama : jgn jeleshhhh! kehkehkeh. halal jelah walaupun banyak errors. bodek baaaikkkk punyerrrr! ;p

anis : in every cloud there's a silver lining. yg hargai banyak, yang tak hargai pun banyak... ;)

wawan : fikir dulu sebelum buang. seronok sikit, sakit yg banyak! :D

genie : kehkeh! :p

melmel : ya.sila berdoa dari sekarang..hikhik.

aloi : nak wat cemana, lari tajuk. kalau tak mau aku bg markah penuh siap ada bintang bintang lagik! :Dhahaha

acap : oh rindu! nape tak lari lari comel kejar i tadi... uh uh!~

acap said...

wakakaka//
kang nti kene tangkap plak ngan en. kasim..
berlari2 di skowl bersama guru ter-chenta...hahaha//

.BUNGA. said...

hOhOhO! nanti kena rotan! ngeeee!~
oloholoh kesayangan i neh!
rindunyerrrrr!
takde ganti. sob sob sob!~ =_=

acap said...

ngeE~
miss jadik lecturer kat kolej i plak..
bley i jemput miss biler kelas nak start..ngeE~
jadik lecturer agame taw..
wakakakaka//

~ SueHarriz ~ said...

mmg trkenal dgn koleksi perfume yg sodap2 baunye.. still bvlgari kahh..??? =)

.BUNGA. said...

dah tukar dah.. moschino... huahuahua!~