Thursday, November 5, 2009

Sumber Inspirasi ^_^

wohh isu hangat. isu mari-copy-entri-blog orang-lepas itu-mengaku-sebagai-entri-sendiri. tsk tsk tsk. biasa neh! kalau tak kantoi takhape, ini dahlah kantoi, dicaci maki lagi pulak oleh blogger prihatin yg lain dan tak kurang jugak yg sesaja mensebokkan diri nak bagi jugak sedas dua cacian semata mata nak memeriahkan majlis *err.. i lah itu..*

blogger yg lain, jangan tiru ye. ini sifat, sifat yang tak bagus.

lepas itu i rasa kecik hati, kenapa takhade sorang makhluk pun terhingin nak copy entri i. kecik hati tahu. sesekali copy la.. lepas tu kat shoutbox tulis 'oi aku tiru entry kau.sila maki aku' begitukan lebih baik! ^_^

17 comments :

CikChelsea said...

camne nk detect if org copy entry blog kita ey?

nak tau mcm la ada org nk copy blog haku...kah kah kah!!!!!

.BUNGA. said...

hentah la... kalau ada kan bagus eh eh... boleh ah macam terasa femes lepas tu boleh maki sesuka hati... hahahaha!

acap said...

wakakaka//
i ade bace kumenk miss kat blog si copy-cat tuh..haha//
dye copy from blog dak name ynaa..
kan kan kan !
watpe miss sebok2 kat sito??
hahahaha//

dalf i.t.u aku said...

mesti kes ynaa..
besar betol pengaruh dyer
:)

msanissyahirah said...

hahaha..
kalo nak copy kak bunga pun, kene bagi credit kot..

sebab dah terbiase..
huahuahua...

tak leh la nak tiru bolat2 orang lain punye entry, cam tak best pule..

suke bace je blog kak bunga,tapi nak copy xmungkin la..

hihi..jgn mare...

apizz㋡ said...

yeahh
like this :D

Chooyaya! said...

aik, tak dapt bukak pon. the page does not exist ker menda ntah.. tsssk tsssk

.BUNGA. said...

acap : ah sebok ah kau budak tecik sebok jep! hahahahaha!~ ;p

dalf : haha.. ntah... saje2 jek mensebok... ;p

anis : hahahaha. takpe. entri tak hot, siapapun tak mahu tiru ;(

chooyaya : dia dah delete blog die... ;p

apiz : yeah! :)

~pendekgemuk&bertompok.~ said...

eh eh , nak link nk link..mahu sebok2 juga..hahhaha...tak fahamla kenapa org bwat macamni, blog ni bukan ke tempat kite nak ckp2 ape yg KITE rase/suke/experience...haiyaa...

.BUNGA. said...

pja dia dah delete blog die ;( hmmm jadi dah tak dapat nak view...

hurrmmm, org2 ni mmg macam2 perangai, jangan2 esok esok u punya blog plak owang copy!! :p

msanissyahirah said...

entry paling hot la takleh nak copy...terase bahang je kalo copy..

hihihi...

tak sanggup ilang kawan kalo copy post org lain..

peace..

acap said...

wakakaka//
miss, i nak mintak kebenaran neyh..
nak capy-cat blog miss bley??
haha//
i kekurangan idea larh ! haha//
(desperate abeh neyh)
wakakaka//

.BUNGA. said...

anis : doublepeace! ^_^

acap : diBOLEHKAN hahaha... u tuh mmg dari zaman sekolah bab2 tulis karangan mmg FAIL! huhohihe!

acap said...

wakakaka//
xpe xpe xpe..
i akan improve kan i nyew essay keyh..
mst superb nyew larh !
i berguru ngan macik jual karipap..
(ade kene mengena kew?)
wakakaka//

.BUNGA. said...

hahahaha hokeh hokeh!
sila sila!
usaha lebey gigih! :D

nad nazira said...

aku baru jerh nak kelebet blog copycat tuh..:) tapi dah delete lak

.BUNGA. said...

tu ah nad. dia bergerak pantas.. huuuu!~ kacian sama dia. kena hentam gilos babassss!!!