Friday, November 20, 2009

Woh!! Rezeki Hari Jumaat Lah!!

seronoknya jadi blogger ni bukan saja sebab kau boleh kutuk org atau anonymous lepas itu bila dapat feedback sibet kau boleh cakap 'hoi this is my blog i can fucking write whatever i want to!' lepas itu kau letak merata rata widget cakap 'INI BLOG HAKU NAK BACA,SILA TAK SUKA,BLAH!' haa.i lah tu.haha.eh tak tak.itu bukan point utamalah.nak cakap sebenarnya jadi blogger walaupun tak lah seglamer cik epal tapi kira bolehlah haha. kadang kadang terasa dihargailah bila seorang dua cakap kat kau yg blog kau sedikit sebanyak menceriakan hari hari mereka.bersyukurlah.

ha.ni lagi satu best jadi blogger. kadang kadang kau dapat hadiah dan menerima kebaikan hati insan insan prihatin contohnya macam hari inilah. tgklah apa yg i dapat weh weh! haha. ceria hari hari ku ceria weh!



ini semua i dapat dari papa aicha. dia ada onlineshop yg provide sofy toys comel nak mati dengan harga yg sumpah-kau-rasa-nak-beli-semua lah! semua pun used toys tapi sgt comel dan berkualiti baiklah. i beli cinonot kat situ dulu, lepas itu dapat free gift mrs.fatty yg seksi hot gilos neh! teruja seh! papa ada jual kids punya alat permainan, strollers, car seats, banyak bendalah encik ni jual. semua pun elok dan harga termantop lah. lepas itu yg best kau akan dapat free gift melampau comel. huu. lepas itu syoklah pasal hari ini papa bagi plushies rosie warna pink dengan suami untuk mrs.fatty. suami okeh. haha. walaupun companion mrs.fatty muka cam sibet (that's why i named him mr.grumpy) kira okehlah kan dari mrs.fatty jadi anak dara tua.haha.

thanks papa.thanks sooooo muchhhhh! kawan kawan kalau nak soft toys best best silalah ke papa punya kedai yahhhh! =_+

http://aichatoybundle.blogspot.com/

annoyinglah semua orang i tido dengan benda benda comel malam ini! hahahahahahahaha!

6 comments :

izzahfarhana said...

comeyyy2 gilaa.nak bli ahhh =)

GhOsToNe said...

gilew..
sumpah ciut glew..

arghh!!!!sgt geram mau cubit plus wwe, kan soft toys ithu!!!

.BUNGA. said...

izzah haa silalah beli semua pon comel, u boleh request nak toys apa tauuu... ;)

ghostone MMG COMEL NAK MATI! =_=

~pendekgemukbertompok.~ said...

comelll!!!mahu jugaaa...eheheh

senioritasara said...

so cute!!!ehehehehehe.....suka tgk benda2 mcm ni.klo letak byk2 dlm bilik baby mesti cute kan ehehee

.BUNGA. said...

pja sila lawati blog beliau! =)

sarah tuhlah pasal... huhuhu!! mmg kiut miut ah tergoda! huhu!~