Wednesday, December 9, 2009

To Be Or Not To Be (That's The Question...)

9 Disember 2009

i dengan suami sekarang dilanda satu perasaan yg hampeh dan sangat susah nak ditafsirkan (ewah!) macam - macamlah rasa dalam hati, especially i la, i kan suka panic tak pasal - pasal. i dah missed my cycle for 3 weeks, tapi bila i buat pregnancy test eh negatif pula. kan dah tak memasal bergelumang dengan perasaan hampa dan kuciwa oh! (-___-)"

tapi tanda - tanda macam dah ada. i sekarang dah macam garfield dah! 24/7 asyik nak membuta saja. bila pergi sekolah, sampai saja kat meja tengok jadual bila takde kelas pagi terus ZzZzZzzzz kroOhh kroOhhh!aiyoooh! - lepas itu nafsu makan membuak - buak macam ada jin belaan, craving macam - macam especially blueberry cheese tart kan dah tak pasal - pasal suami kena mencari kesegenap pelusuk alam semesta eh tipuuuu hehe... sebenarnya pergi tempah dengan lily saja. huuuu! badan pun start rasa tak sedap, sebelum ni badan i rasa sedap tauuu!rasa epal! haha! sepak karang!

nervous nyaaaa nervous nyaaaa! doakan kami yang baik - baik yaaaaa! :D

4 comments :

prinCess.prinCess said...

adam nak dapat adik ke kak?..thniah..

moga semuanya baik-baik saja!..:)

Cik Puan Bunga said...

@prinCess.prinCessEh eh taklahhh... haha ni entry tahun 2009! :D ni masa ngah nak peknenkan Adam. Hihi!

Ayu Aurora said...

mujur terbaca '2009' .. klu x penin jugk , hehe .. msti rse risau kan ..

Cik Puan Bunga said...

@Ayu AuroraHehe, itulahhhh! HUHU!