Thursday, January 14, 2010

Hi Ya'All!!!~

Orang kata "absence makes heart grow fonder" tapi karang kalau hilang lama lama takut semua orang dah lupakan sayeee.. =_=

ada yang ingat lagikah?

uhuhuhu....

19 comments :

Chooyaya! said...

Lamanya menghilang Bunga ni.... Tertanya tanya gak Kaksu. mana boleh lupa.. :) anyway, welcome back dear!

zella said...

slm...

akhirnya...akhirnya....
bunga dh update!!!

hoyeeee...
mane pigi???
ape cer???
sihat x??
brapa punyer byk tanya da....
;)

semoga pasni leh update2 blog k... ;)

ZIANA ♥ FARREL said...

huishhhh of course la ingat...rindu kat bunga... :)

| eus | said...

msti ingat punye!!!!! huhu.. TAHNIAH....

suezensuzanna said...

ingat!!!!!!!!!!!!!!!

:: Miss Naddy :: said...

kalau ko ingat aku..itu bermakna aku ingat ko 3 kali ganda dr apa yang ko ingat...heheeh i miss u sayang....

Nadia said...

ada cik yatt :)hampir tiap2 hari saya bukak blog awak dengan harapan awak kembali ber-blog which will indicate that you are getting better, though i don't know what's your health problem. jadi dengan post ini menunjukkan awak dah semakin sihat (mungkin). alhamdulillah ;)

Nadia said...

ada cik yatt :)hampir tiap2 hari saya bukak blog awak dengan harapan awak kembali ber-blog which will indicate that you are getting better, though i don't know what's your health problem. jadi dengan post ini menunjukkan awak dah semakin sihat (mungkin). alhamdulillah ;)

Nadia Bayu said...

bunga! sudah sihat kah? alhamdulillah. ohh. riindu mau baca blog kamu ;)

tengkujuh said...

babe... mana menghilang? rindu kamu dong!

~♥LilButterFlyLadY♥~ said...

Mane menghilang..?? Windu laaaa.. :(

Ms.Independant said...

mestila igt!
welcome back dear!

:)

nextmeia said...

welcome back!

:)

fiza zasmi said...

ingat..
kak bunga gi mane?
sihat dah?
lamenye tak update blog~~~

siha said...

cik bunga~!, mane anda pergi...laaaammmmmeeeee sgt menghilang, xsihat kah..anyway, selamat tahun baru, wish u all the best this 2010

chacha said...

welkem back!!!!

wawan said...

ke mana kamu menghilang? rindu sgt kOt?!!!

nad nazira said...

wahhhh..ko MIA begitu lameeee..

.Ecah.The.Cup.Cake. said...

sis bunga!
lamanya u tak update blog!
rindu oh.
nape lame sgt bercuti2?