Tuesday, March 9, 2010

Blessed !!

Comel tak comel tak? haha nak kena lempang!
banyak pulak yang request gambar i pregnant. malunya nak tunjuk. serious malu gila nak tunjuk sebab apa eh? sebab gemuk. haha. suami kata i comel, cantik tapi ye ke? entahlah. rasa macam ya allah gemuknya aku! haha!lagipun kan sepanjang pregnant dah 5 bulan setengah ni tak suka langsung bergambar. tak suka tak suka!kenapa eh?ada yang kata i ni pregnant anak lelaki. sebab tu perangai macam ni. ye ke? :)

alhamdulillah. mabuk dah hilang sikit sikit. makan pun alhamdulillah dah boleh dah walaupun takde selera lagi nak makan benda yang sedap - sedap. soya tu wajib ada, kalau tak rasa macam nak terkeluar isi perut. muntah dah tak kerap sangat. lega betul. cuma masa nak gosok gigi waktu pagi memang tak boleh nak elak. mesti terbelahak jugak.

sekarang masa nak menggemukkan badan eh eh. haha.alasan nak makan banyak banyak tanpa rasa bersalah. guna alasan "bukan saya yang nak makan, baby yang nak makan.." heeehee.

jadi kawan kawan, inilah saya... dengan hidupan indah 5 bulan setengah di dalam. phew! malu ah! :)

14 comments :

✿ EyZa ✿ said...

Comelnya bunga~

Jeles2.. :(

Bile sy nak macam ni plak..?? ;(

HudaBanny said...

lom nampak sgt....ko pose ahh dari tepi..ekeke...
apapun take care yatt!

eis said...

alhamdulillah puan bunga. nikmatilah saat2 indah ini ya :)

❤❤ LiNdAuS ❤❤ said...

owh yatttt...
sangat comel kamu ngandung...

prut ko dah sme beso ngan aku yang tak ngandung ni hah....
wakakakka..

take care ok...
upload la bebanyak gambo ko tgh preggy ni...

tengkujuh said...

Babe! Congrats!

Ms.Independant said...

5 bulan setengah bru ley ilang mabuk ke?
lame jugak tu...

wawan said...

akhirnya!

hazirah abdul rahman said...

kak,comel sesangat,,
nanti dah besar lagi tummy tuh,tunjuk la ea,,mest sweet sangat,,=)


jaga kesihatan tau,makan banyak2,,

ZIANA ♥ FARREL said...

dear...try amik Salindah.its good for u & for ur future baby.trust me..nanti anak u susah nak sakit & always aktif..:)

✿farahwir✿ said...

ya laa..lamanya cikgu bunga menghilang.sunyi jugak..nomey nya...
take care babe..semoga dapat baby yang comel

MsAnisSyahirah said...

wah..
mama wanna be...
hihihi....

mase pregnant pun dah berseri...
mesti dapaat baby comel nanti nih...
hihi...
take care sis bunga..

.BUNGA. said...

eyza : jgnlah jeles2 i sentiasa doakan u, org kata doa ibu2 mengandung ni makbul. ye ke? insyaallah... ;))

for the rest, thanks yeeeeee.... ^_^

✿ EyZa ✿ said...

Amiiiinn.. Thanks bunga.. :(

acap said...

alolololo~
tomey tomey nyew dye. hehe
xsabo nak tgk baby 2 nti.
weeeeeeeeeeeeeee~
bg name shedap2 taw.
hehe