Thursday, March 18, 2010

Dah Ada Balik Daahhh

Dah letak balik dah shoutbox kegemaran ynadona gebus ♥ haha!~ haihhh... saya redhalah kalau lepas ini ada anon/pen-sekodeng nak letak komen kutuk mengutuk sesuka jiwa... pasrah saja. mulut org bukan boleh nak tutup. cuma kalau smpi saya terasa difitnah / terluka (ceehhh...) mmg saya takkan maafkan. pikul lah dosa sampai akhirat seksok (wahhhh!)

hahaha... mari bergembiraaaaa!

5 comments :

ynadona said...

melampau laa asyik sumpah i gebus2 sapai bertrilion kali nih.sebab i x jugak gebu2.kalo kakak bunga tak sumpah, i agak mungkin i akan gebus...muahahahha btw bagus dah open balik kotak bercakap-cakap.suker....

.BUNGA. said...

ahhh yna merendah diri... padahal dah mmg gebu ayu bestari... wekwekkkkkk! :))

Miss Fasha said...

ei sonok dgr puan bunga sudah preggie.. wahhh!!

ynadona said...

dulu dah taste kat wedges carlo rino yg same.skg tgk2,glasses alfio raldo yang same jugak.hadoi...satu taste rupenye...=)

.BUNGA. said...

miss fasha : thanksss! ;)

yna : welll biasalah org hot mcm kita mmg taste benda2 yg sama jekkk... hahahaha... hah pki underwear brand ape?tah tah sama jugak! wOhOhO!~