Tuesday, March 16, 2010

Malas Nak Sound Sound... Tak Jelita Karang...

Saya paling lemah kalau lompat lompat blog lepas itu kantoi satu blog yang suka tiru tiru ni. hanginlah satu badan. sudahlah emosi diri memang tak berapa nak stabil. okeh. rasa macam nak lempang orang. tapi haruslah kena sabar selalu dan mengamalkan prinsip bermusyawarah *okeh lari tajuk* saya memang perasan habislah kalau dah widget sebijik sebuntat tiru, caption widget pun siap nak ikut kau bulat bulat, apa kau tulis sumpah ada jugak kat blog dia, kau rasa kau layak hangin tak? lepas itu ada pula copyrighted gambar kau sedap je dia tepek kat blog dia tanpa memaklumkan terlebih dahulu kepada kau. bukan blog saya je, ada blog kawan2 blog saya yang dia copy jugakkk... kira pandai mix and matchlah kau ni. serious menyakitkan hati!!!

kepada KAU, silalah gunakan kreativiti sendiri untuk 'decor' blog kau. jangan suka sukalah sebat orang lain punya idea lepas itu mengaku idea kau sendiri! malas lah nak cakap bukan bukan. karang orang kata saya ni ibu mengandung yang bermulut jahat pulak. siap bagi tazkirah link2 keagamaan segala. hadooooooOoh! jangan cari pasal la dengan ibu mengandung. sensitif tauuuuu! chetttt!!!


UPDATE UPDATE:

(17th March 2010 1pm) tadi try bukak blog itu makhluk, tetiba je permission denied. hah?kenapa? siapa makan cili, dia rasa buah?ehh... haha... ;p

11 comments :

fathiahRAIHANA said...

eii sape yg
badak dan selamber sgt tuh ?
meh nak tgok skit ?

ynadona said...

mane chatbox kakak ku montel????

d great bowler. cehh. said...
This comment has been removed by the author.
ZIANA ♥ FARREL said...

wah!!nak tgk blog pentiru itu...kasik url skit...heheheh
pssstt..jangan marah2 nanti org dalam perut tu kuar marah2..hahahah

✿ EyZa ✿ said...

Saya macam tawu je sape.. :)

.BUNGA. said...

fathiahraihana+hotmama : ni hah link die... hah hambik kau aku dah geram sgt... huhu...

http://allboutpwincezpriya.blogspot.com/

ynagebu : shoutbox dah buang.hahahahaha.... ;p

da great bowler : tu namanya bukan admirer, tu namanya ciplak... menci menci! huhu!

eyza : dia pun tiru blog u wehhh! i perasaaannnnn la sgt2! ;((

ZIANA ♥ FARREL said...

bunga!!! i kak nam x..terus bukak tp xleh sebab dia cuma invitation je..kekekekek..baru nak tgk blog org xtau malu itewwww...

.BUNGA. said...

iyee.. tadi i check blog dia siap kena restricted lagi... oh bosan... budget ramai sgt yg nak tgk blog dia... tau diri dah salah... tu yg terus tutup blog... chittt!~

s.u.e.m.r.f said...

kak da leh tgk blk.adoi sebijik!

.BUNGA. said...

dia dah modify sana sini.... sakit hatinyerrrrrrrrrrrrrr!

Gadis.. said...

kakak yg cantik..