Friday, April 23, 2010

Ini Masih Saya...

Tolonglah.if let say, you guys happen to eat on the same table dengan saya jgnlah rasa geli geli menyampah and tertekan habis dengan tabiat makan saya yg macam manusia dah 5 hari tak jumpa makanan. serious. baby semakin besar dan saya pun semakin ghairah bila tengok makanan. you name it-i eat it-ALL.

tulah dulu sibuk sedih sedih sebab mabuk and tak lalu nak makan-tapi sekarang hambik kau aku qada' makan yg tertinggal selama ni.ha-ha. rasa bodoh amat.tapi hati bahagia. masih dengan rutin merepek kalau tak dapat makan nasik.apakah?

lepas itu makanan kegemaran dikala ini adalah cokelat. apa saja yg berasaskan cokelat akan disental kedalam perut secara besar-besaran tapi selipar jepun warna cokelat takdelah masuk senarai.itu melampau. pantang ada masa lapang yg sepatutnya diisi dengan mengaji atau membaca bahan bacaan berilmiah supaya baby bijak bistari macam sang kancil-saya isikan dengan aktiviti fiesta makan makan. buruk perangai. ekonomi jadi meleset sebab dana semua disalur kedalam perut.

hasilnya berat badan bertambah mendadak-menyesal tapi tak insaf. tetap juga makan dengan happynya. okay sekarang saya sudah mcm Barney. jadi jgn komen apa2 kalau ternampak saya dengan figure baru ni. siapa tanya lebih lebih saya lempang.

dah.babai. nak makan keropok.

5 comments :

d great bowler. cehh. said...
This comment has been removed by the author.
Cahaya Hazrini said...

hihihi..
xpe kak bunga. asal hati bahagia.. asal baby sihat...
best2.. nk jadi mami dah..

.BUNGA. said...

d great bowler :bagus bagus. kerana faham msg yg disampaikan.hahaha.

genie : bessssttttt! tapi dah seram2 kuku dah!

✿ EyZa ✿ said...

bestnyer bunga.. lagi 2 bulan lebih je baby nak kuar.. :)
Yeaaaayyyyy~~ ;)

.BUNGA. said...

eyza : SANGAT NERVOUS!!! :))