Friday, May 14, 2010

Eh Eh Kau Ni...

eh besarnya sign loser.

malas betul nak elmo elmo di hari jumaat yg indah dan permai ni *mengenangkan petang ni aku (hah-aku terusss!) nak pegi dating dengan husband* jadi rasa tak kuasa nyahhh aku nak elmo elmo. aku nak cakap sesedap rasa karang ada pulak yg kata aku ni tak insaf2-tak berubah2 asyik nak cakap benda benda negatiffffffff je manjang. eh. tapi makin aku biarkan makin pailang eh makin nakal pulak si anon sorang ni.

aku taulah anon ni sayang kat aku secara mendalam. tapi aku tak faham betul apa yg anon ni sibuk sgt pasal entri entri aku dalam blog ni. anon ni terasa ke?aku kutuk dia ke?ke family dia ke?ke pujaan hati dia ke?eh.garu kepala.tak pasal2 cakap aku tak berubahlah mulut jahatlah.eh. lepas tu tinggalkan url pelesu.huuu-cemana aku nak berguru dengan kau jadi orang baik kalau kau tak tinggalkan jejak kau.nanti susahlah aku nak menuntut ilmu suci murni adabi dari kau.

aku taulah kau prihatin kat isi kandungan blog aku-tak perlulah aku cakap berkali-kali-kau kalau dah tak suka tak payahlah masuk blog ni-tak payah baca-tak payah ambik tau langsung. tapi kau ni sibet eh nakal... naaaakkkkk jugak masuk blog ni-baca-lepas tu sakit hati. tsk.kau ni-dah tak pasal2 kau terpaksa ceramahkan aku.kan dah tak syok.

aku dah pernah delete shoutbox ni dari blog.sebab aku mensampah betul bila anon2 jahanam macam kau tglkan komen2 pailang kat blog aku. tapi aku kesian kat orang lain kerana org lain yg mencintai aku nak jugak tinggalkan jejak kat blog aku-say hi ke hape ke-puji aku comel ke hape-jadi aku letak semula shoutbox tu demi mereka2 yg aku kasihi. jadi aku taknak disebabkan kau-aku delete lagi shoutbox tuh.eh dah macam budak budak pulak. benci.

ha kan tak pasal2 aku dah membebel panjang berjela-jela khas untuk kau sorang. benci betul. kau lepas ni kalau tulis suka suki hati jiran kau lagi kat blog aku ni mmg aku pasrah ajelah. buruk betul perempuan mengandung membebel-bebel.eh aku kan mulut jahat.huhu.

aku tau kau sayang aku-kan?

4 comments :

nn said...

anon tu dia terlebih caring ;)

.BUNGA. said...

dalam hati beliau ada taman bunga..
kkuikuiiii!~

shhhhh.... cakap benda baik2 jeee... :)

Cik Rara said...

sbar2..cian baby tu nti,sdih tgk mk die bebel2 cmni.. :)

.BUNGA. said...

dah tak bleh sabar dah ni... dah hilang kesabaran... ;p