Wednesday, May 19, 2010

Kalau Ikutkan Hati...

...mungkin aku dah gigit telinga kau !!!


aku marah. aku paling marah adalah hari ni. ye, aku tau aku buat silap (sebenarnya-aku sengaja jugak buat silap tu.aku tau risikonya.tapi aku buat jugak-aku kan super degil) ye dan aku tau jugak kau TERBAIK-TERHEBAT-TERPERFECT.

ye, every year pun aku mesti akan buat benda benda bodoh macam apa yg aku buat. and yg tanggung akibat pun aku jugak.

tapi-aku marah kat kau pasal kau sengaja nak aibkan aku. aku kacau kau ke?sakitkan hati kau?apa kata dari kau susah susah cerita kat orang lain meh aku bagi kau microphone and kau cakaplah sesuka hati kau. SEMUA ORANG PUN AKAN DENGAR. eh. nak?

aku tak heranlah kalau dapat award perkhidmatan cemerlang pun. aku dah ada award cikgu mata paling menawan apa.kau ada?

blah.

No comments :