Wednesday, May 12, 2010

Semua Benda Pun Aku Nak Cakap Sekaligus..! Huhu..!

salam ^_^

gila banyak hal nak update-tapi bencilah sebab masa takde nak tulis semua semua pun. bukan busy sgt pun tapi masa dihabiskan dengan berhibernasi a.k.a tidurlah.haha.jadi ni bila ada masa sikit maka i (sekejap saya-sekejap i-tampar karang) pun nak updatelahapa2 yg patut yep.

baikkkkkkkkk! (drumroll)

update number satu : jengjeng!
ini adalah untuk seseorang diluar sana yg tak akan i percayai lagi-"a picture won't change anything" kau tepeklah gambar hapepun aku still believe yg kau ni antara org2 yg harus aku jauhi dan harus aku elakkan dari mempercayai terus-seksa teruja betullah sekian lama termakan kata2 yg sungguh membuatkan aku percaya.tapi in the end?tettttt! liar liar!! jadi-natijahnya (cehhh natijahnya pulak!) i will not TRUST you anymore.fullstop!

update number dua : hari ibu
wahh-i bakal upgrade status diri tidak lama lagi! tibe tibe suke!
hari ibu hari tu celebrate kat tempat fav emak-Johnny's lah mana lagi-emak kan penggemar steamboat yg paling addicted dimuka bumi ni.ha-ha.tengok emak makan dengan seleranya maka terhibur rasa hati anak emak dan menantu emak yg tanpa segan silu meloloskan duit dari poketnya untuk hidangan perut kami bersama. selamat hari ibu emak!

update number tiga : of belly and baby
jantina baby dearie pun telah confirm sudah.nama pun alhamdulillah telah mencapai kata sepakat seluruh ahli keluarga.eh. nama baby,emak yg bagi-semoga menjadi kesayangan emak dan tidak seperti cucu cucu emak yg lain yg rata ratanya adalah seperti askar jerman versi mini. nasib badanlah dapat baby yg super duper aktif dalam perut especially kalau malam.beliau sgt suka.adakah beliau berclubbing dalam tu?wallahualam.yg penting mama happy baby is doing well inside there. tak kisahlah mama terpaksa gemuk eh terpaksakah?macam rela je-ha-ha. diam ah. sekarang ni mengira masa dan ketika saja. insyaallah. (mama kena kurangkan membebel kat papa.jadi isteri mithali.eh)

ha.sampai sini dulu bebel.sebab perut lapar.rasanya kat dapur ada saki baki kek secret recipe masa hari ibu hari tu.nak pergi selongkar peti sejuk.dah.

babai.

2 comments :

Puan nadxoxo said...

weee dah 31 weeks dah! ganbatte!!

.BUNGA. said...

eh heeeee-terima kasihhhhh... :))