Wednesday, June 9, 2010

Mama Ready! (Eh... Half Ready! Eh Tak Tak! READY SUDAH!)


that's you baby! :) inside mama's tummy!


dulu kalau org tanya apa perasaan nak deliver baby, i mesti buat muka selamba yokyok sambil kata "uh-tak rasa hape pun.i'm cool, babe" uh sekarang rasa macam nak tampar muka sendiri sebab menyesal cakap macam tu. i tak cool-lah. langsung tak cool sekarang. dahlah tak cool-tak hottt lagi pulak pasal badan sudah sexxayyyy begini-jadi terus sedar diri. hhuuuu.

im 36 weeks now. doktor kata it could be anytime from now. seram pulak bila doktor cakap macam tu. hari2 tidur malam tak tenteram. nightmares! tapi hati rasa tenang bila teringatkan yg i bakal melahirkan seorang lagi umat islam ke dunia ni. takut tu sentiasa ada. tipulah kalau cakap tak takut. takuuuut sgt. takut sakit-takut mati. uhh.

sekarang redha saja. i dah ready. ready untuk rasa pengalaman baru menjadi seorang mama. beg semua dah packing dah siap siap letak tepi pintu in case kalau rasa sakit nak bersalin terus capai beg segala benda and zooommmm terus ke hospital. eh sistematik betul! huhu!

baby sekarang asyik mengeras dalam perut-ok dah tak sabar sgtlah tu nak keluar tengok dunia :) i doa banyak2 semoga semuanya berjalan lancar and tak ada masalah ape2. amin.

kepada semua-doakan i yeh. maaf segala salah silap. nantikan kemunculan bunga's junior dalam masa terdekat ini.

uh-seram lagi!

tata! :)

6 comments :

Nadia Bayu said...

i doakan semua bejalan lancar dan semua selamat. amin. mesti bunga's junior sangattt comell macam mama n papa dia. all the best k. doa byk2 :)

tak sabarr neh ;p

nn said...

gelabah gila kan sekarang. cuba tengok kourtney kardashian masa dia in labour. relax saja. supaya nanti relax macam dia juga :)

wawa syaida said...

xsabar nak tengok baby kak bunga...
hope semua berjalan lancar k...
insyaAllah =) weiyuu

zella y said...

semoga semuanya selamat...amin...

Cik Rara said...

i plak rasa seram..hehe..pape pn,i harap y tbaek utk kamoo..insyAllah.. :)

.BUNGA. said...

thanks babes! :)